CORONAVIRUS 2020

Inainte si dupa coronavirus

Imagini de dinainte si dupa coronavirus din lumea larga

De vreo 10 ani calatorim in toata lumea si este adevarat ca de multe ori am fost nemultumiti de aglomeratia din anumite locuri. Era aproape imposibil sa reusesti sa faci o poza in care sa nu fie chiar si macar motul de la caciula unui necunoscut. Cati dintre voi ati reusit de exemplu la Fontana di Trevi din Roma sa faceti o poza fara sa apara si un strain in ea? Sau in Venetia. Sau in Times Square? Lumea lua cu asalt fiecare obiectiv, exact asa cum faceam si noi.

Astazi locurile acelea sunt goale si am inteles ca oricat de frumos ar fi acolo, fara noi, cei care mergeam sa le vedem, nu mai au farmecul de odinioara. Suntem convinsi ca o sa le revedem din nou si vom face iarasi poze cu straini in imagini. Si ne vom bucura ca se va intampla asta! Am strans pentru voi cateva imagini…

Stam in case astazi pentru a putea calatorii maine!

 

amsterdam ieri
Amsterdam
amsterdam astazi
Amsterdam
bilbao ieri
Bilbao
bilbao astazi
Bilbao

 

berlin astazi
Berlin
berlin inainte
Berlin
eindhoven astazi
Eindhoven
eindhoven inainte
Eindhoven
ierusalim inainte
Ierusalim
ierusalim astazi
Ierusalim
new-york-china-town-inainte
New York
new york astazi
New York
paris astazi
Paris
paris astazi
Paris
roma astazi
Roma
roma astazi
Roma
Budapesta astazi
Budapesta
otopeni plecari
Otopeni

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *