DE STIUT!

Se distribuie tichete de vacanta!

Tichete de vacanta. Cum sa tragi o teapa pe net!

Lumea normala se chinuie sa gaseasca subiecte interesante, sa faca articole cat mai bune, sa aduca lucruri noi. SA ADUCA TRAFIC! Poti face asta si daca tragi o teapa. Mi-a atras atentia o postare pe facebook a unui prieten in care se anunta victorios ca a inceput sa se distribuie tichete de vacanta ba chiar se dadea si suma. 6300 ron! Articolul este din 16 decembrie 2015 si are peste 50k like-uri. Imens de mult!

teapa

Citez:

Norocoșii pleacă în concediu pe tichete! Primele vouchere de vacanță pentru angajați au fost deja tipărite

Indiferent că lucrează la stat sau la privat, toţi angajaţii şi-ar putea plăti următorul concediu cu tichete de vacanţă. Primele vouchere au ajuns deja la patronii generoşi, care vor să-şi răsfeţe salariaţii.

Angajatorii au început să le ofere salariaţilor, în loc de prime, tichete de vacanţă. Valoarea lor maximă nu trebuie să depăşească şase salarii minime, adică aproximativ 6.300 de lei.

Atenţie – tichetele pot fi folosite doar în staţiunile din ţară şi sunt nominale. Într-un an calendaristic, angajaţii au dreptul o singură dată la astfel de vouchere şi nu vor mai primi şi prime pentru concediu sau alţi bani pentru biletele de odihnă.

Primele vouchere de vacanţă au ajuns deja la firmele ale căror patroni le-au inclus în pachetul salarial. Iar în avantaj ies mai ales companiile – sumele vor fi deduse din impozitele şi taxele pe care le plătesc angajatorii.

Din toate informatiile la care am acces stiu ca deocamdata nu exista aceste tichete de vacanta in piata. Ei distribuie o stire fara sa dea nici un fel de amanunte. Sunteti curiosi cum se aduce trafic? Priviti.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *