Therme București

Therme București se deschide pentru publicul larg din 14 ianuarie 2015

therme

    Therme București, cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertainment bazat pe ape termale din Europa își deschide porțile pe 14 ianuarie. Odată cu deschiderea Therme, Bucureștiul devine NOUA CAPITALA TERMALA A EUROPEI, alături de alte metropole europene cu tradiție în utilizarea apelor termale – Roma, Viena sau Budapesta.

Therme BucurestiCe înseamnă Therme?

      Cu o suprafață totală outdoor de peste 250.000 mp, Therme București este cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertainment bazat pe ape termale din Europa. Suprafața construcției indoor este de 30.000 mp, poate primi peste 4.000 vizitatori simultan și oferă o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mediu benefic pentru sănătate. Bazinele vor fi alimentate exclusiv cu apă termală adusă de la o adâncime de 3.100 de metri, cel mai adânc foraj realizat în România după 1989. Temperatura apei din piscine este de 33 °C, iar cea a aerului între 29 si 30 °C, 365 de zile pe an.  Proiectul excelează prin magnitudine, unicitate și o serie de puncte forte: este cel mai mare centru de recreere și wellness din Europa, cu servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate și relaxare din lume.

Therme București va oferi bucureștenilor, dar și locuitorilor din orașele învecinate și turiștilor, o alternativă de relaxare și distracție complet nouă pentru România, bazată pe apă termală. Therme București recrează atmosfera unei vacanțe tropicale permanente pe care oricine și-o poate lua în orice zi a anului. Conceptul dezvoltat pentru prima oară în Germania, de către liderul mondial în domeniu – Grupul Wund, va aduce o serie de exclusivități și premiere, nu doar pentru România, ci și pentru întreaga Europă.
Situat în zona de nord a Capitalei, în Balotești, Therme București este deschis 12 luni pe an si va avea o listă de prețuri accesibilie pentru toate categoriile de populație și sunt calculate pe ore, astfel încât oricine să se bucure de un moment de relaxare sau distracție.

Complexul este împărțit în 3 zone distincte:

  • THE PALM (Zona de relaxare) –ideală pentru relaxare în cea mai mare gradină cu palmieri, jacuzzi și piscine cu aromaterapie.  The Palm este o zonă special amenajată pentru destindere și ”quality time”, și este destinată doar persoanelor de peste 16 ani. Prețurile pentru o zi petrecută la zona de relaxare variază între 50 de lei pentru studenți și seniori și 64 de lei pentru adulți. Copiii de pânâ la 3 ani au acces gratuit. Pentru 3,5 ore de relaxare deplină studenții și seniorii vor plăti 35 de lei, iar adulții 49 de lei.
  • ELYSIUM (Zona de răsfăț)- cu o varietate de saune tematice și o piscină panoramică cu seleniu. Elysium include multiple saune tematice cu o capacitate totală de peste 250 persoane simultan, băile cu minerale, zone de relaxare în grădina exotică și restaurantul a la carte, iar preturile variază între 68 și 87 de lei, în funcție de orele petrecute la Therme București.
  • GALAXY –special destinată familiei, unde te poți distra pe toboganele indoor sau în piscina cu valuri. Galaxy este zona dedicată familiilor: pentru 3.5 ore în zona Galaxy copiii de până la 3 ani beneficiază de gratuitate, iar adulții vor plăti un preț întreg de 39 de lei. Pentru o zi întreagă petrecută la Therme București, la Zona Galaxy, prețurile variază între 40 și 54 de lei. Oferta specială Family (un copil și un adult) variază între 54 și 84 de lei, în funcție de numărul de ore petrecute la Therme București.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?