HOTELURI

HUP Hotel

HUP Hotel din Mierlo

De fiecare data când ajung în Olanda, prima senzație este ca ”Oamenii ăștia au terminat tot ce trebuia făcut”. Totul este perfect, totul este funcțional și pus exact acolo unde trebuie. Natura se împletește cu ceea ce au construit și bicicletele au spațiu mai mare pe sosea fata de mașini. Si totuși nu exista ambuteiaje… Este una dintre tarile în care calitatea vieții este la superlativ iar locuitorii sunt extrem de mândrii de realizările lor.

De Mierlo am auzit cu vreo 5-6 ani în urma când echipa de fotbal Steaua București, a făcut un cantonament acolo. Pe vremea aceea ma interesa fotbalul. Mi-am imaginat mereu ca astfel de locuri sunt închise pentru publicul larg și sunt destinate exclusiv unor echipe de acest gen, indiferent de sport, care găsesc aici ceea ce este necesar pentru performanta.

Nimic mai greșit! HUP Hotel este și la dispoziția ta!

Am ajuns pentru 3 zile in HUP Hotel din Mierlo și am beneficiat de exact aceleași condiții ca un jucător profesionist de fotbal. Pe lângă confortul oferit de celelalte facilitați.

HUP înseamna în olandeza o chestie gen ”haide” la modul sportiv. Incurajare dar și indemn la mai mult. Pentru ca te provoacă la mișcare!Iar acest lucru îl vezi încă de la intrarea în hotel. Pentru ca nicăieri în lume nu am văzut o recepție cu tobogan!

De la etaj ajungi în 3 secunde la recepție. L-am încercat. De doua ori!

HUP Hotel este o combinație de hotel cu un complex sportiv. Gândit în asa fel încât sa acopere orice activitate sportiva vrei sa desfășori. Iar mesajele din hotel se potrivesc cu specificul sau. Iar camerele sunt amenajate asemănător.

Fiecare camera este amenajata ca pentru un sportiv. Iar o masa de tenis intre doua camere sau un cos de baschet nu e nimic neobișnuit aici. Hotelul dispune de mai multe feluri de camere, de la twin la camere pentru 4-6 persoane, amenajate în asa fel încât sa ofere confort tuturor.

Totul se învârte în jurul confortului și a activităților sportive. De la salteaua minunata pe care somnul este odihnitor și pana la faptul ca hotelul se afla într-o zona împădurita, înconjurat de terenuri de sport și păduri, liniștita și verde. Este locul ideal pentru încărcarea bateriilor în mod activ!

HUP Fanatic museum

Iar cei de aici nu puteau scăpa ocazia de a arata tuturor oaspeților faptul ca le-au trecut pragul o mulțime de personalități din domeniul sportiv și au amenajat pe lângă uriașa expoziție de tricouri ale echipelor de fotbal ( și Steaua dar și CFR Cluj au tricouri aici) și o expoziție cu diverse obiecte sportive ce este răspândita peste tot prin hotel. Insa cel mai frumos loc este muzeul sportiv de la etajul 1, muzeu ce poate fi vizitat gratuit și a fost amenajat din donația unui localnic, Jos Lenssen pe numele lui, extrem de pasionat de sport. O sa regăsești aici o ultime de figuri cunoscute, olandeze și internaționale, chiar și Maradona având obiecte personale expuse, pe lângă Beckham sau Ruud van Nistelrooy. Am petrecut ceva timp studiind atent toate acele tricouri, cupe, bilete de meci, diplome și alte asemenea lucruri. Nu uitați sa îl vizitați!

O completare la acest muzeu este sala de cinema. Da. Exista o mini sala de cinema. Un televizor gigant și o sala în forma de amfiteatru unde te poți duce și fără sa plătești nimic în plus poți sa vizionezi unul din multele filme aflate la dispoziția ta. Alături de barul din lobby și sala de relaxare de lângă bar completează fericit lobby-ul hotelului. Sau poate vrei sa joci un biliard. sau un fotbal de masa. Pentru ca ai și aceste opțiuni.

Restaurant HUP Hotel

Un lucru extrem de important pentru un sportiv este mancarea. Iar unul dintre punctele forte ale HUP Hotel este restaurantul. Am servit aici si cina, am luat si micul dejun care este inclus in cazare daca alegi o vacanta aici si putem spune faptul ca pe langa amenajarea interesanta, mancarea este cu adevarat gustoasa.

Faptul ca este o bucătărie deschisa este cu atât mai interesant. In curând o sa va povestesc mai multe despre ce puteți manca aici.

Sport la HUP Hotel

Este un complex sportiv de fapt. Cu terenuri exterioare dar și cu o multitudine de terenuri si facilitați in interior. De la sălile de forța și aerobic la terenurile de tenis de camp sau mesele pentru tenis de masa. De la sala de sport la biliard sau bowling. Orice alegi găsești. Toate sunt aranjate în asa mod încât sa iți poți desfășura energia orice sport practici. Am încercat o mulțime de locuri și de la mingea de fotbal la banda de alergare, toate mi-au fost la îndemâna. HUP este locul sportivilor!

Daca adaugăm faptul ca tot în complex găsești o piscina cu doua jacuzzi și o sauna atunci tabloul este complet. Nu contează dacă ești sportiv sau nu, este imposibil sa ramai în scaun atunci când vezi atât de multa lume în jurul tău făcând mișcare. De la tineri la bătrâni, de la fete tinere la seniori încă în putere. Nu poti sa nu beneficiezi de acest complex. Daca mergi și te cazezi aici este și pentru aceste facilitați.

HUP Hotel este la vreo 15 minute de Eindhoven cu autobuzul si la vreo 15 minute de mers pe jos de Helmond. Un orășel fermecător. Cu bicicletele închiriate de la hotel ajungi repede și ușor.

Daca iți dorești o vacanta activa într-o țara perfecta, HUP este locul ideal!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *