Troc Travel editia a doua

TROC  TRAVEL ediția a doua

Târgul iubitorilor de călătorii. 

Nu vindem vacante…povestim despre ele!

    In data de 29.06.2019, începând cu ora 16.00, în București, în parcul Herăstrău va invitam la cea de-a doua ediție a unui eveniment dedicat pasionatilor de calatorii, Troc Travel. Un eveniment destinat pasionatilor de calatorii care la a doua editie va avea in prim plan destinatiile din Romania.

Din fiecare călătorie, aducem pe lângă amintiri și zeci/sute/mii de poze și diverse obiecte. De la kitch-uri la obiecte de valoare. De la ghiduri ale orașelor pe unde am fost, la pietricele sau scoici. Ne atașam de toate și colecțiile nostre devin tot mai mari pe măsura ce trece timpul iar lista cu destinații bifate devine tot mai lunga. Cu toate acestea, unele dintre amintiri doar aduna praf prin cutii. Haide sa facem în asa fel încât sa se bucure și alții de ele.

     Troc Travel te invita la o întâlnire unde sa poți schimba sau vinde lucrurile aduse din călătorii de care nu mai ai nevoie. Te invitam în locul unde statueta ta devine valoroasa, harta unui oraș deja vizitat este necesara unui alt pasionat de călătorie, dublurile de magneți de pe frigiderul tău sunt lipsa în colecția altuia. Vino la Troc Travel și adu cu tine lucrurile de/din călătorie. Adu magneții, hărțile, ghidurile, kitch-urile, cărțile de călătorie, busola, cortul ( glumim ) și fa fericit un alt călător.

Noi ne ocupam de spațiu și de toate celelalte aspecte ce țin de organizare.

Vom discuta despre călătoriile noastre din Romania și poate și din lumea larga iar în cadrul târgului în jurul orei 17.30,  va avea loc o prezentare a celui mai fierbinte subiect din acest moment. Cernobil azi. Imagini și povesti de la fata locului.

In cadrul evenimentului, la final – ora 18.00, pentru cei care se vor înscrie se va desfășura o tombola cu premii

  • Premiul 1 – o excursie pentru o persoana în Romania cu Scorilo Travel Vacante

Va puteți alege intre excursia la Festivalul DacFest din 12-14 iulie 2019 sau  o excursie în Maramureș în perioada 12-15 septembrie 2019

  • Premiul 2 – un voucher in valoare de 100 de lei la Bistro Papaciu din București

Condiția unica pentru a putea câștiga unul dintre aceste premii este prezenta la eveniment.  Premiile se vor acorda în cadrul târgului în urma unei extrageri publice.

Parteneri eveniment Troc Travel

Roaba de cultura

Roaba de Cultura / RdC , răspunde de 8 ani nevoilor bucureștenilor de petrecere a timpului liber în spatii verzi deschise și cu acces gratuit la programele de educare și agrement. Peste 80.000 de beneficiari direcți spun DA în fiecare sezon programului RdC și învață sa construiască împreuna comunități. RdC este singurul spațiu public multifuncțional cu acces gratuit pentru public. Proiectul Roaba de cultura se desfășoară în perioada mai – octombrie a fiecărui an. Accesul în zona ,,Roabei de cultura” este liber șapte zile pe săptămâna și vizitatorii au acces Wi-Fi gratuit. Toate activitățile din acest an de la Roaba de cultura le găsiți pe  greenrevolution.ro

 

Scorilo Travel Vacante

Agentia organizatoare Scorilo Travel Vacante, satisface cerințele unor categorii de public divers si cu interese diferite. Astfel, agenția oferă vacante, tratament balnear, wellnes&SPA, evenimente de afaceri, circuite și sejururi, pelerinaje. De asemenea, prin departamentul de tineret, Scorilo Travel Vacante organizează excursii, tabere, cantonamente pentru preșcolari și școlari, îndreptându-le pașii spre natura și, nu în ultimul rând, cunoașterea obiectivelor turistice din Romania. Oferta este originala prin promovarea tradițiilor populare romanești și a obiectivelor turistice incluse în patrimoniul mondial UNESCO.

 

Bistro Papaciu

 

Una dintre cele mai noi locații din București, Bistro Papaciu este locul  unde poți savura mâncăruri tradițional romanești dar si mâncăruri internaționale. Deschis publicului larg de putin timp, oferă tuturor celor celor ce trec pragul pe lângă o gama larga de mâncăruri și băuturi și o atmosfera liniștita si relaxata. Situat in Strada Complexului Nr 3A, sector 3 va așteaptă sa petreceți timp de calitate.

 

 

TROC TRAVEL editia a doua

Așadar, va așteptam sa ne vedem la cel mai fain eveniment de travel de anul acesta, unde vor veni oameni pasionați de călătorii ce își vor aduce câte o bucățica din amintirile lor de prin locurile pe care l-au vizitat. La sfârșit povestim și punem țara la cale, unde sa mai mergem, ce sa mai vizitam. Dacă vrei sa afli informații despre destinații și  sa  pleci acasă cu câte ceva din toate colțurile lumii nu ai voie sa lipsești de la întâlnirea noastră.

Te așteptam pentru ca…

TO TRAVEL IS TO TAKE A JOURNEY INTO YOURSELF

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?