HOTELURI

Hotel Rubi Platinum

Rubi Platinum spa resort&suites  – Here comes the sun!

       Antalia iți oferă între atatea hoteluri si hotelul Rubi Platinum. În Alania la aproape 100 de km de aeroport o să găsești un hotel care seamană cu castelele din filmele de desene animate sau cu clădirile tradiționale din Grecia. O clădire albă cu albastru, cu candelabre mov în interior, un hotel care este opulent în stilul turcesc pe care îl știm cu toți.

rubi platinum
rubi platinum

      Hotelul este nou, anul acesta fiind inaugurat și are conceptul cunoscut de ultra all inclusive. Situat pe plajă, are doua piscine mari exterioare din care una pentru camerele care dau direct în piscină. Aquapark cu cinci topogane, amfiteatru cu show live în fiecare zi, party after în fiecare seară, patru restaurante dintre care unul a la carte ( trebuie sa dai 5 euro aici pentru servire ), miniparc pentru copii, minibarul este free, wi fi gratuit peste tot în hotel, aniversații primesc tort, aranjamente speciale pentru luna de miere.

     Exista mai multe tipuri de camere, 403 fiind toate, spațioase și foarte elegant aranjate. Un lucru care m-a surprins a fost că domnișoarele de la bar servesc plimbandu-se pe role. Chiar e chestie super…

      Fiind un resort care se autonumește și SPA, are partea aceasta foarte bine dezvoltată, fiind cu cei 4000 m2 printre cele mai mari din Antalia.  Piscina interioară, jacuzzi, baie turceasca si asa mai departe…nu ma apuc sa le enumăr, uită-te aici.

    Între o multitudine de resorturi, Rubi Platinum iese în evidență. Fiind nou, toate lucrurile care sunt acum la modă sunt prezente și conceptul este foarte bine găndit pentru oaspeți. Văzut/plăcut! Recomandat pentru o calatorie perfecta!

rubi platinum

rubi platinum

rubi platinum

rubi platinum

rubi platinum

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *