Hanul Oierului castiga!

PENSIUNEA ANULUI – HANUL OIERULUI!

Sambata 21 Iunie – in cadrul Galei Margareta de Aur – editia a X-a,  cei de la Pensiunea Hanul Oierului, prietenii nostrii, au castigat premiul Margareta de Aur – o recunoastere a calitatii serviciilor, autenticitatii si spiritului traditional care au consacrat Hanul Oierului.

x8c4953
Trofeul!

   

   Margareta de Aur este, de asemenea, o recunoastere si o apreciere a eforturilor doamnei Carmen Pavel, presedinte J’Info Tours, pentru deosebita implicare si dedicare in promovarea si pastrarea spiritului traditional romanesc, in cadrul pensiunilor detinute de agentia de turism.
Premiul a fost acordat de catre Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural  (ANTREC) prin distinsa doamna Maria Visan, Presedinte ANTREC – Filiala Brasov.  Gala s-a desfasurat sub egita evenimentului “Sărbătoarea pensiunilor, sărbătoarea margaretelor”, organizat de ANTREC in perioada 21-22 Iunie la Muzeul Satului.

2

    Hanul Oierului este o mandrete de pensiune, principala si cea mai frumoasa pensiunea detinuta de Agentia de Turism J’Info Tours. Aceasta impresioneaza vizitatorii prin stilul autentic si reflectarea traditiilor locale, pensiunea de 4 margarete fiind un exemplu ahitectural de urmat. Hanul Oierului este situat in satul Simon, la doar 5 km de Castelul Bran, fiind deschisa tuturor turistilor care doresc cateva zile de relaxare intr-un peisaj cu adevarat sublim.

mg_7371

  Pensiunea Hanul Oierului se afla sub atenta coordonare si organizare a managerului Ruxandra Butiri, careia ii mulumim pe aceasta cale pentru efortul si dedicarea in promovarea, organizarea si dezvoltarea pensiunii.

    Am fost invitati sa o vizitam. Curand o sa mergem, o sa o testam, o sa intrebam si o sa va spunem care sunt motivele pentru care au castigat! Felicitari oricum!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?