Cine merge la Phoenicia Luxury?

Am aflat cine merge la Phoenicia Luxury!

Pe parcursul a 18 zile ati avut posibilitatea sa participati la un concurs organizat de Phoenicia Luxury si calatoriaperfecta.ro unde premiul oferit a fost un weekend la mare. Comentariile dumneavoastra au fost de la cele amuzante la cele serioase si au fost analizate toate de catre cei de la Phoenicia Luxury. De asemenea indeplinirea conditiilor a fost un criteriu pentru alegerea castigatorului.

Pentru toti cei care deja stiu ce inseamna Phoenicia Luxury, numai este nevoie de o descriere dar pentru cei care inca nu au aflat cat de frumos este aici va invit sa-i descoperiti in acest articol.

phoenicia

Din peste 100 de comentarii nu a fost usor de ales si i-ati pus in incurcatura serios pe cei din staff.

Ca sa nu va mai tinem in suspans…

Castigatorul weekendului la mare oferit de Phoenicia Luxury este…

And-the-winner-is

 GABI  VISAN! 

Felicitari!

Va multumim tuturor pentru participare si va adresam invitatia de a merge la Phoenicia Luxury precum si de a vizita site-ul calatoriaperfecta.ro in continuare.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “Cine merge la Phoenicia Luxury?

  • 14 May 2016 at 17:36
    Permalink

    va multumesc pentru premiu. intr adevar o surpriza nesperata. telefonul meu este 0734387378.

Tu ce zici despre asta?