Burger Fest la final

A fost o editie de Burger Fest foarte tare!

A doua ediție a BURGERFEST a avut loc între 13 și 15 mai, la Verde Stop, în București

După ce anul trecut am stabilit că burgerul este mult mai mult decât un produs fast food și l-am degustat în varianta home-made, cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare, anul acesta s-a reluat aventura căutării celui mai bun burger, într-o ediție BURGERFEST mai mare și mai gustoasă.

burger fest

BURGERFEST 2016 a însemnat peste 50 de sortimente de burgeri, gătiți de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarbă verde, dar și șase concerte.

Am vazut lume de toate felurile din toate mediile. Tineri sau varstnici veniti sa vada cum se prepara cei mai buni burgeri din Romania. Ajungem MARI, adică asociația care-i ajută pe copiii din centrele de plasament să devină oameni mari, responsabili, independenți și siguri pe picioarele lor, a fost la BURGERFEST cu jocuri și activități pentru toți copii care le-au trecut pragul. Astfel, pe lângă burgeri și muzici bune, a fost și distracție pentru cei mici.

DSC_0552

Apoi a fost vorba de burgeri. Cei mai buni burgeri anul acesta, dupa un concurs teribil de greu ( de mancat/apreciat) au fost in ordinea clasamentului Bistro del Arte locul 3, locul 2 burgerul de la Hard Rock si marele castigator al concursului Circus Pub! Ce coada s-a facut imediat dupa premiu la ei…

castigatorii
BERE

A fost foarte tare! Mai vrem…dar abia la anu vine altul…

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC și Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia.ro și LIVEPRO

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?