EVENIMENTE

Fuerza Bruta – un show incredibil!

Ați mai văzut un show care se desfășoară deasupra și la 360 grade de jur-împrejurul vostru?

Doar 500 de invitati!

Fuerza Bruta, celebrul show de pe Broadway, vine în România pentru a susține copiii aflați în situații dificile

    Fuerza Bruta este mai mult decât un spectacol – este o trăire unică, o experiență care trebuie trăită o dată în viață, este o senzație care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală. Show-ul de pe Broadway care a cucerit întreaga lume și care a fost prezent în peste 50 de țări vine acum în România pentru a susține o cauză de caritate – Fuerza Bruta va avea un număr limitat de spectacole in luna decembrie în București, totul spre ajutorul copiilor aflați în situații dificile de la Fundația Gimmyni. Fiecare show va fi dedicat unui număr restrâns de spectatori, doar 500 de persoane fiind prezente în sală, iar o parte din suma strânsă în urma vânzării biletelor va fi donată Fundației Gimmyni.Fuerza-Bruta-poster

   Fuerza Bruta reprezintă un eveniment în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Spectacolul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.

IN CRE DI BIL!

[youtube]https://youtu.be/e0ZmnhuDvVg[/youtube]

Celebrul show de pe Broadway este un sold-out, care însumează peste 1.8 milioane de bilete vândute până la ora actuală. Este un spectacol care a cucerit întreaga lume și care garantează un eveniment grandios pentru publicul român. Acrobații accelerează la maxim pe o bandă rulantă imensă, fug printr-o serie de pereți mișcători, sunt suspendați în aer și înconjurați de apele mării Mylar, iar superbele gimnaste realizează contorsiuni incredibile în apele care se afla deasupra publicului. Pe scurt, Fuerza Bruta promite o experiență care stimulează toate cele cinci simțuri!

Despre Fundația Gimmyni

    Fundația Gimmyni, ce are ca unul dintre scopuri rezolvarea problemelor ce afectează sănătatea mintală, a deschis în ianuarie 2016 Centrul Gimmyni de terapie, consiliere psihologică, orientare în carieră, consiliere juridică și socială. Prin paleta de servicii pe care o oferă, centrul își propune să susțină recuperarea gratuită a copiilor și a persoanelor care, din cauza unor impedimente financiare, nu pot beneficia de tratament pentru diferite tulburări precum autism, sindrom down, întârzieri în dezvoltarea psihică sau afecțiuni locomotorii. Tratamentele sunt de cele mai multe ori de lungă durată și necesită un suport continuu pentru ca rezultatele să nu se lase așteptate.

În prezent, misiunea Fundației Gimmyni constă în desfășurarea unei palete largi de activități sociale, cum ar fi promovarea drepturilor copiilor, protecția persoanelor adulte cu dizabilități și a vârstnicilor, ajutorarea familiilor nevoiașe, înființarea unui centru de terapie, consiliere psihologică.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *