LUMEA MARE

Hotel l’Héliopic Sweet & Spa

Hotel l’Héliopic Sweet & Spa

Nu ştii ce vei face în vacanţa de iarnă dar ştii că vrei să mergi la ski? 

Alegi între o vacanţă activă sau una de relaxare? Nu uita că le poti combina pe amândouă cu succes!

 Iţi recomandăm cel mai potrivit hotel – Hotel l’Héliopic Sweet & Spa ****din cea mai renumită staţiune de schi din Franţa – Chamonix. Pârtii de calitate excelentă, versanţi înzăpeziţi, gheţari care permit distracţie maximă. Franţa este un paradis al sporturilor de iarnă, iar ofertele de cazare sunt pentru buzunarul fiecăruia. Pe snowboard sau pe schiuri, începător sau schior cu experienţa – o vacanţă la schi în Chamonix îţi oferă tot ce ai sperat de la un sejur la ski.

La baza impresionantului Mont Blanc, staţiunea Chamonix este contra-ofensiva franceză la supremaţia staţiunilor de ski austriece. Staţiunea este dotată cu 18 telecabine, 17 telescaune şi 12 teleschiuri şi cumulează 168 km de pârtii dintre care 25 km de dificultate redusă, 24 km de dificultate medie şi 10 km de dificultate mare. Aşezat la 1035 m altitudine şi cu posibilităţi de schiat cu plecare de la 3842 m altitudine, Chamonix oferă pârtii pentru toate categoriile de schiori, de la începători până la avansaţi.

În aceeaşi locaţie poţi combina sporturile de iarnă cu o mulţime de alte oportunităţi: spa wellness, accesul la principale atracţii culturale, seri tradiţionale frantuzeşti şi multe altele.

Sugestie de cazare.

Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** amplasat la poalele Aiguille du Midi este un hotel nou în Chamonix ce se mândrește cu un design elegant, 102 camere confortabile şi moderne cotate la 4 stele, diferite zone primitoare dedicate copiilor, mass-media, iubitorilor de munte, bibliotecă, două restaurante, bar, magazin de închiriere echipamente de schi, săli de conferinţe şi un centru spa de 500 mp.

Direct inspirat de cei mai buni schiori din lume, magazinul cu echipamente de schi de la Hotel l’Héliopic Sweet & Spa****îţi va oferi cele mai noi şi perfomante echipamente, de la cele importante branduri. Beneficiezi de depozit de schi, vestiare, instructori pentru începători sau avansaţi, totul ca vacanţa ta să fie perfectă.

     Camerele decorate cu stil oferă o armonie pură de stat-of-the-artness şi tradiţie. Toată mobila este special concepută în spirit de epocă pur. Ţesătura perdelelor, scaunele şi fotoliile convertibile ies în evidență în contrast cu parchetul de stejar. Toate camerele sunt accesibile la lift şi au următoarele facilităţi: baie, birou, uscător de păr, TV, telefon, DVD player, acces la wireless, pat suplimentar la cerere și serviciu de spălătorie.

Hotel l'Héliopic Sweet & Spa

          Indiferent dacă alegeți o escapadă romantică sau o pauză cu prietenii, vara sau iarna, în Chamonix Mont Blanc, Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** vă invită la o experienţă retro-modernă într-o unitate de 4 stele, chiar la poalele acoperişului Europei.

         Fie că este vorba de mic dejun tip bufet sau o masă de seară cu prietenii, restaurantul hotelului oferă o experiență culinară unică pentru cupluri, familii sau grupuri de afacerişti.

         Poţi servi mese atent pregătite iar meniul copios pune în centrul atenţiei ingredientele de sezon, gustările tradițional frantuzesti şi vinuri de prestigiu.

Hotel l'Héliopic Sweet & Spa

      Centrul Spa este dedicat luxului şi include o piscină interioară şi jacuzzi cu abur cu vedere spre Mont Blanc (cel mai înalt vârf din Alpi şi din Europa de Vest), baie de aburi, banya, tepidarium şi duş rustic din lemn. Poţi testa şi grota de gheaţă şi baie de gheaţă.

Hotel l'Héliopic Sweet & Spa

        Te invităm să descoperi secretele “Heliopice” într-un decor uimitor și fermecător începând din luna decembrie a acestui an.

        Pentru că la ski ai nevoie de echipamente de schi, Skishop este un magazine modern de vânzare sau închiriere de echipamente de munte de la cele mai bune branduri. Week-end de sport cu prietenii sau o vacanță de relaxare cu familia, SkiShop satisface nevoile tehnice şi oferă siguranţă oricărui tip de clientelă. Specialiștii te vor ajuta cu fiecare echipament în parte, ei se adaptează la toate gusturile și cerinţele.

        De la îmbrăcăminte potrivită pentru zăpadă, ochelari de soare, mănuși, căști de protecție, măşti până la snowboard-uri, schi-uri, bete, încălţăminte, rachete pentru toate tipurile de sporturi schi alpin, schi fond, off-piste, freeride şi snowboarding vă stau la îndemână cu un orar prelungit.

 Dacă te-am convins ne poţi contacta la:                                                         

Adresss: 50 place de l’Aiguille du Midi

74400 Chamonix-Mont-Blanc. FRANCE

Phone: +33 (0)4 50 54 55 56

Email: reservation(at)heliopic.com

sigla

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *