Her Time România te invita la webinar

Her Time Romania – Her Webinars Summer 2020 Edition

Romania se dezvolta si generatiile tinere aduc un nou concept in toate mediile societatii. Tinerii, cu studii in strainatate sau in Romania dar toti pasionati de dezvoltare si de noile provocari ale lumii contemporane aduc pe scena online-ului lucruri noi si deosebite. Un asemenea proiect este Her time Romania.

Te invitam la un webinar organizat de Her Time Romania

Daca ai între 14 și 24 ani și ești pasionat/ă de leadershipul feminin, iți oferim webinaruri de dezvoltare GRATIS! Dăm start evenimentului “Her Webinars Summer 2020 Edition“, o oportunitate de a te descoperi, a prinde curaj pentru a-ți împlini dorințele și de a îți face vocea auzită!
Acestea se vor desfășura online în perioada 22-28 iunie 2020.
her_time_webinars
Printre temele de interes se află: reprezentarea femeilor în politică, antreprenoriat, voluntariat, stimă de sine, și multe altele.
Câțiva dintre invitații speciali sunt:
  • deputat independent Oana Bizgan
  • Deea Codrea,
  • WhenItsOver. Project,
  • reprezentanți UWC Romania
  • Asociația Elevilor din București și Ilfov.
Te invităm să te înscrii până la data de 20 iunie accesând următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdectmolB3nMUskpBs_P0cfDmTf8PYJgG4EAIiLwwEYguzMFA/viewform?usp=pp_url
 Înscrierile sunt GRATUITE.

Răsplătește-ne munca prin a aduce o cunoștință la unul dintre webinaruri cât și în comunitatea Her Time România – Leadership și Networking:

https://www.facebook.com/groups/923738724726986

her_time_romania

*Comunitatea Her Time România este o platforma sigura pentru tinerele ambițioase care își doresc să se dezvolte pe plan personal și profesional. Prin acest grup ne dorim să vă facilităm un mod mai ușor de a împărții ideile, proiectele și posibilele oportunități profesionale, dar și să vă punem la dispoziție resurse precum evenimentul de lansare. Alatura-te comunitatii si fa-ti vocea auzita! The future is female!
program webinar her time
HerTime este un proiect intiat de Andreea Coscai.
Daca iti doresti sa faci parte dn aceasta lume, ai posibilitatea sa te inscrii pe grupul de facebook Her Time Romania.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.