ROMANIA

Festivalul vinului nou-Ostrov

 Festivalul vinului nou-Ostrov

Domeniile Ostrov – Festivalul vinului nou. Editia a III a.

afis

domeniile ostrov
Toamna la Ostrov

 

      In Dobrogea, pe locurile unde a inceput Sfantul Andrei sa propovaduiasca, pe pamanturile cu o istorie milenara, a avut loc a treia editie a Festivalului Vinului Nou de la Ostrov. Vinul, mancarea buna, muzica, oamenii, traditiile si voia buna au completat un eveniment reusit. Aceasta editie a avut si vizitatori straini, pe langa cei din Romania sau cei din Bulgaria vecina, la festival luand parte printre altii si un grup de turisti asiatici. Mai mult de 1000 de participanti au sarbatorit o toamna cu o recolta bogata!bun e vinul

turist strain
Cum altfel? Facand poze!
muzica
vin, muzica, dans, veselie!

Oana Belu, manager si proprietar la Domeniile Ostrov inca din anul 2000, a lansat cu aceasta ocazie o noua gama de vinuri de o calitate superioara – Istros. Lansata deja  în hipermarketuri, gama de vinuri Istros, cuprinde următoarele soiuri: Muscat Otonel – sec, Fetească Regală demisec, Merlot rose – sec, Cabernet sauvignon – sec, Fetească Neagră – sec. Oana Belu incearca sa transforme zona intro zona atractiva turistic, astfel diversificand oferta companiei, planurile incluzand si tranformarea podgoriei in punct de atractie pentru croazierele pe Dunare. Alaturi de Manastirea Dervent, insula Pacuiul lui Soare unde inca se mai vad zidurile fortaretei Imperiului Bizantin, Muzeul vinului din Ostrov, unde se gasesc obiecte vechi care ascund povesti de necrezut, Cramele si locul unde se proceseaza vinul , domeniile Ostrov o sa devina o optiune atat pentru romani cat si pentru strainii care vor sa isi petreaca vacanta in mijlocul naturii, deja fiind in circuitul turistic  hotelul Dionis, aflat in mijlocul podgoriilor.

In costum de veche boieroaica Oana Belu. In blugi …eu
prezentare oana belu
Oana Belu deschide Festivalul

Intro zi cu soare, amestecat cu picaturi de ploaie, cu nori printre care din nou iesea stralucind soarele, Festivalul Vinului Nou de la Ostrov a răsplătit munca de peste an a celor care au trudit pe cele 2000 hectare de podgorie si livezi cu pomi fructiferi.

Ostrov

traian badulescu raluca repanovici
Raluca si Traian
must
Asa cere traditia- fete!
vin
vinuri pe alese!

Si daca intr-un weekend vrei sa iesi din casa si nu stii unde sa te duci…mergi la Ostrov! Si nu merge doar ca sa bei vin, chiar daca este foarte bun! Mergi sa iti incarci bateriile. Mergi sa iti hranesti si sufletul!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *