EVENIMENTE

FESTIVALUL NEVERSEA, ZIUA 2 – PESTE 72.000 DE PARTICIPANȚI

FESTIVALUL NEVERSEA, ZIUA 2 – PESTE 72.000 DE PARTICIPANȚI

A doua zi a festivalului Neversea a fost plină de emoție și distracție pentru cei peste 72.000 de participanți prezenți la malul Mării Negre pentru a sărbători cea de-a cincea aniversare a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa. Atmosfera a fost incredibilă, plină de personaje colorate, animatori, dansatori și decoruri fantastice. Cele șase scene ale festivalului au devenit locul perfect pentru a începe un weekend minunat!

Unul dintre momentele așteptate cu nerăbdare a fost apariția rapper-ului Lil Pump pe mainstage-ul Neversea. Artistul american a fost cucerit de primirea călduroasă a publicului din România și a pregătit un show special. Lil Pump a interpretat piese din cel mai recent album al său, “Lil Pump 2”, precum și hiturile care au cucerit topurile muzicale din întreaga lume, precum “Gucci Gang”, care a primit cinci Discuri de Platină pentru vânzări record, sau “I Love It” și “Iced Out”. Lil Pump a cântat alături de public de la început până la sfârșit și și-a exprimat recunoștința față de fanii din România.

lil pump

Un alt moment extraordinar a fost prezența DJ-ului și producătorului Steve Aoki, unul dintre cei mai bine cotați DJ din lume, care a declarat că s-a îndrăgostit de festivalul Neversea. Energia debordantă a lui Aoki a adus distracția la un alt nivel, prezentând remix-uri exclusiviste, un moment dedicat lui Avicii, 20 de torturi pregătite special pentru celebrul moment “Cake Me!” și mainstage-ul Neversea plin de fani care au dansat alături de DJ-ul lor preferat.

STEVE AOKI

Un alt artist de renume prezent la Neversea a fost MORTEN, unul dintre creatorii stilului FUTURE RAVE, alături de mentorul său, David Guetta. Danezul a oferit un DJ Set perfect pentru miile de fani prezenți la mainstage. Piesele sale cele mai de succes lansate sub proiectul FUTURE RAVE, precum “Dreams”, “Please, Don’t Kill Me Slow”, “Permanence”, “You Can’t Change Me” și colaborarea sa recentă cu Guetta, “Lost in The Rhythm”, au creat o atmosferă de euforie și au transmis pasiunea lui MORTEN pentru muzică și pentru publicul Neversea.

MORTEN

Tujamo, un DJ cu un fanbase uriaș în România, a fost o altă surpriză plăcută pentru fanii Neversea. Artistul german a pregătit în exclusivitate o colaborare cu INNA, care a fost prezentată în premieră live pe mainstage-ul festivalului. Tujamo a fost primit cu bucurie de fanii Neversea, care au petrecut alături de el două dimineți pline de energie.

Pe lângă mainstage, scenele secundare ale festivalului – The Ark, Daydreaming, Balkaniada, Retro și Pachanga – au oferit și ele experiențe muzicale deosebite. De la Deliric x Silent Strike, Yny Sebi, Marco Glass ft. Bvcovia, Dub FX & Woodnote, până la Rampue (Live), Harnan Cattaneo b2b Nick Warren, Tooker (Live) și Day Dreamers (Marwan Dua, Dub FX, Woodnote), fiecare scenă a fost plină de energie și a adus plaja la viață.

A treia seară a festivalului Neversea a fost deschisă pe mainstage de Adrian Șaguna, urmat de Dark & Menthol, Alexandra Stan, CKay, Lost Frequencies, Don Diablo, Vini Vici și Alex Superbeats. Fanii au avut acces în festival începând cu ora 16:00 și au avut parte de o seară plină de muzică și distracție.

NEVERSEA

Organizatorii au anunțat oficial că înregistrările pentru ediția 2024 a festivalului Neversea sunt deschise. Fanii pot înregistra acum pentru a fi printre primii care vor beneficia de abonamente la un preț special. În plus, toți cei care se înregistrează și completează chestionarul vor primi un voucher în valoare de 100 de RON, pe care îl pot folosi la achiziționarea abonamentului pentru Neversea 2024. Neversea ofera o experiență completă datorită artiștilor de top, scenelor captivante și atmosferei pline de energie. Cu adevărat un festival de neuitat!

Credit photo Facebook Neversea Festival

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.