EVENIMENTE

Invata cum sa iti duci cariera la urmatorul nivel cu Her Time Romania

Her Webinars Winter 2020 Edition – Her Time Romania

Her Time România anunță a doua ediție de webinarii pe tema leadership-ului feminin: “Her Webinars Winter 2020 Edition”.

Evenimentul are loc online în săptămâna 23 – 30 Noiembrie 2020. Acesta se concentrează pe subiecte precum: Trenduri în Nutriție, Tinere în  Antreprenoriat, Fake News și Responsabilitate Civică, Cariera artistică, Leadership & Performanță în Sportul Feminin, Public Speaking și Susținerea Brandurilor Autentice Românești. Câțiva dintre invitații pe care îi vom avea alături de noi sunt: Andreea Giuclea, Oana Barbonie, Andreea Zoia, Funky Citizens, Fundația Leaders și mulți alții.

Puteți găsi aici link-ul formularului de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfusyHR8uWZuW0FKfbk5c9PVRSaYmZwxP6zykBVOZpkJNkisQ/viewform

Trenduri în Nutriție

Ce se întâmplă când ne este foame, când ne este puțin poftă de ceva? Există o diferență fină între aceste două fenomene, dar ce au ele în comun este consumul de alimente. Vino alături de noi în această călătorie unde afli de ce nutriția este unul dintre principalii factori care influențează funcționarea organismului tău, dar mai ales cât de importantă este pentru funcționarea corectă a acestuia.

Pe data de 23 noiembrie, ora 19, împreună cu persoane pe care le recomandă experiența în domeniu vei afla răspunsul la toate întrebările pe care le ai despre un stil de viață mult mai sănătos, dar și despre trendurile momentului în ceea ce privește sănătatea și nutriția.

Leadership & Performanță în Sportul Feminin

Funcția de președinte la nivelul confederațiilor continentale ale sporturilor olimpice din Europa era ocupată într-un procent de doar 4% de femei. Stereotipurile de gen asociază activitatea sportivă cu forța și rezistența fizică, trăsături care sunt atribuite unei imagini masculine.

Alătură-te nouă pe data de 24 noiembrie de la ora 19 pentru a demonta aceste stereotipuri! Împreună cu  Andreea Giuclea, reporter sportiv, aflăm cum cum rolurile de gen tradiționale influențează sau nu activitatea sportivă a femeilor, dar și cum leadershipul feminin în sport creează modele de performanță și de putere.

Tinere în Antreprenoriat

Să pășești în afara zonei tale de confort și să dai viață visului tău este un lucru pe care mulți dintre noi probabil nu avem curajul să îl facem. Odată ce acea idee a prins rădăcini în mintea ta, nu poți rata oportunitatea de a face un pas spre un viitor de succes, o șansă de a-ți fi propriul șef și a avea o carieră la care mulți pot doar să viseze.

Ia parte la webinarul Her Time despre tinere antreprenoare în colaborare cu Miruna Toader – Buddy Up și fondatoarele Fustițe cu luminițe – Ana Pitic si Oana Corcodel, în data de 25/11 la ora 19:00, pentru a învăța cum să îți pui în practică viziunea și să deschizi ușa spre un drum care poate duce doar la succes.

Despre Instrumentele Necesare unui Lider

Atunci când vorbim de organizarea unui proiect, vorbim de multe componente fără de care nu am reuși să îl ducem la capăt. Fără să ne dăm seama ajungem să ne punem tot soiul de întrebări: de la “Cum pot să îmi gestionez mai bine timpul?” la “Cum alcătuiesc o echipă bună?”.

Pentru a vă răspunde la toate aceste întrebări, Her Time Romania organizează webinarul “Time management, project management, team management”, miercuri, 26.11.2020, la ora 19:00 alături de Fundația Leaders. Având în spate 20 de ani de experiență, Fundația Leaders reușește să formeze tineri vizionari, responsabili și curajoși, prin programe de leadership practice, croite pe fiecare nivel de dezvoltare.

Fake News și Responsabilitate Civică

În zilele noastre, orice informație este doar la câteva click-uri distanță, accesibilă oricând și de oriunde. Ba chiar mai mult, oricine poate transmite informații, iar acest lucru nu este întotdeauna benefic. Cum distingem informația adevărată, de fake news și dezinformare, intenționate sau nu?

Împreună cu Her Time și Funky Citizens, vineri, 27 noiembrie, la ora 19:00, vei afla mai multe despre fenomenul fake news și cum să faci diferența dintre acestea și știrile bine fondate, pentru a putea fi prezent și implicat civic.

Public Speaking

Sâmbătă, 28 noiembrie, ora 19.00, vorbim despre public speaking, în cadrul „Her Webinars Winter 2020”, cu Andreea Zoia, expert în vorbitul în public și speaker la conferința Ted Talks, ediția 2019.

Este posibil să fi auzit deja citatul ‚,Cea mai mare teamă a oamenilor este vorbitul în public”. Indiferent dacă ți se aplică sau nu, îți prezentăm 3 motive pentru care să participi la webinarul nostru.

  1. Îți poate crește încrederea în tine.
  2. Înveți tehnici noi despre cum să-ți prezinți ideile în modul optim.
  3. Îți exersezi arta folosirii cuvintelor.

Arta: De la Hobby la Carieră

În România există preconcepția că artiștii „mor de foame” și că abia se descurcă de pe-o zi pe alta. Ca urmare, mulți tineri aleg să își sacrifice visurile pentru un job mai stabil sau aleg să plece și să-și valorifice talentul în străinătate. Vrem să demontăm acest mit și să oferim îndrumare celor care vor să plece pe acest drum și nu au indicații și informații la dispoziție.

Susținerea Brandurilor Autentice Românești

Dacă mulți visează să aibă propriul brand, La Blouse Romaine ne învață cum să sprijinim o inițiativă locală în webinarul ,,Cum susții un brand autentic românesc?’’.

Ultimul eveniment din cadrul „Her Webinars Winter 2020” abordează prețuirea brand-urilor care promovează valorile tradiționale și care pun în evidență artă românească.

Alătură-te nouă luni, 30 noiembrie, ora 19:00, că să descoperi mai multe despre comunitatea care a readus ia în actualitate și care ne îndeamnă să acordăm prioritate produselor autentice.

Her Time Romania își propune creșterea comunității cu ocazia webinariilor si ne dorim sa dublăm numărul participanților comparativ cu ediția trecută! În ediția din aprilie au fost prezente 170 de tinere din diferite domenii profesionale. Așa că dacă vrei și tu să te dezvolți, să cunoști profesioniști din domeniile tale de interes și să intri în comunitatea noastră, join us, it’s #yourtime! Nu uita să-ți inviți prietenele să se alăture mișcării!

***

Her Time România este o comunitate dedicată leadership-ului feminin în România prin networking.

Platforma a fost lansată în luna aprilie 2020, din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei din România în dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem o echipă de 25 de voluntare dedicate misiunii Her Time și credem în puterea ajutorului reciproc. Astfel, ne dorim ca rețeaua creată să încurajeze și să inspire tinerele în luarea de inițiative cu impact social.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.