UNTOLD, CEL MAI URMĂRIT BRAND ROMÂNESC PE TIKTOK ÎN ÎNTREAGA LUME

Untold – numarul 1 pe tiktok

Pregătirile pentru ediția din 2021 și evenimentele din mediul digital organizate în această perioadă au făcut ca numărul de fani ai celui mai mare festival din România, UNTOLD, să depășească toate așteptările, transformându-l în brandul românesc cel mai urmărit si cel mai îndrăgit pe cea mai populară rețea de socializare, TikTok.

Contul festivalului UNTOLD de pe rețeaua de socializare TikTok a ajuns în doar câteva zile la peste 350.000 de urmăritori din întreaga lume. Aici, UNTOLD a depășit 4,5 milioane de like-uri.
Un secret îl reprezintă și momentele extraordinare din cele 5 ediții de festival care au fost surprinse în timpul show-urilor artiștilor, un astfel de exemplu fiind crowd-control-ul lui Timmy Trumpet, care a ajuns la peste 21 milioane de vizualizări. În contul de TikTok al festivalului, fanii pot găsi momente memorabile precum cele mai cunoscute piese ale lui Avicii care s-au auzit pe Cluj Arena, momentul în care Armin van Buuren își îmbrățișează fanii la UNTOLD, momentul emoționant în care lui Armin van Buuren îi dau lacrimile pe scena principală de la Cluj-Napoca, dar și cadre din dronă cu mainstage-ul și artificiile. Marea majoritate a fanilor UNTOLD de pe pagina de TikTok a festivalului sunt străini din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Franța, Italia, Ungaria.

 

Conexiunea cu fanii UNTOLD este intensă și pe paginile de Facebook, YouTube sau Instagram a festivalului. Împreună paginile au aproape peste 750k urmăritori și un reach de peste 4 milioane de utilizatori pe lună.
Rezultatele vin și ca urmare a eforturilor făcute de organizatorii festivalului UNTOLD pentru a rămâne conectați cu publicul. În contextul în care toate festivalurile au fost amânate pentru anul 2021 din cauza pandemiei, relația și conexiunea cu fanii s-a mutat în mediul digital. Așa a apărut OVERNIGHT, cel mai mare ,,party de acasă”, unde au petrecut de 1 Mai peste 1,2 milioane de oameni din toată lumea.

Show-ul de divertisment a fost realizat de UNTOLD și PRO TV, și a fost transmis live la PRO TV, dar și pe canalele digitale PRO TV, UNTOLD și NEVERSEA, precum și pe KISS FM. DJ-i apreciați la nivel mondial, precum și artiști români de top au oferit publicului un spectacol care a trecut de toate ecranele. S-a cântat, sa dansat, iar spectatorii au putut să simtă, chiar dacă totul s-a desfășurat în mediul virtual, spiritul UNTOLD.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.