Din Suceava in Italia si Marea Britanie

WIZZ AIR ÎNCEPE TREI RUTE NOI DIN SUCEAVA

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România, anunță începerea a trei noi rute de la Aeroportul Internaţional din Suceava spre Italia:

  • Treviso,
  • Bologna
  • Roma Ciampino

Pe lângă aceste noi servicii, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des spre Italia şi Marea Britanie în timpul sezonului estival, precum şi în timpul sărbătorilor pascale cu două zboruri speciale de la mijlocul lui aprilie spre Roma, Bologna şi Milano. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 69 RON*.

La doar şase luni de la primul zbor WIZZ de pe aeroportul din Suceava, compania oferă acum cinci rute spre Italia şi Marea Britanie. Căutând mereu să vină în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, Wizz Air creşte frecvenţa zborurilor în timpul sezonului estival şi oferă acum 3 zboruri pe săptămână spre Roma Ciampino şi Bologna şi patru zboruri spre Milano Bergamo, respectiv cinci zboruri săptămânale spre Londra Luton.

NOUL PROGRAM DE ZBOR WIZZ AIR DIN SUCEAVA

Destinație Zile de operare Începere pe Zbor de Paște Program de vară
Veneția Treviso luni, vineri 18 martie neschimbat
Roma Ciampino marți, sâmbătă 28 martie 13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

29 iunie – 14 septembrie

Bologna marți, sâmbătă 28 martie 13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

22 iunie – 14 septembrie

Milano Bergamo miercuri, vineri, duminică deja activ 10 aprilie

17 aprilie

luni, miercuri, vineri, duminică

19 iunie – 17 septembrie

Londra Luton luni, miercuri, vineri, duminică deja activ luni, miercuri, joi, vineri, duminică

29 iunie – 22 octombrie

 

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

%d bloggers like this: