Ce facem fara primarul Piedone la sectorul 5?

Gata si cu Piedone

De curand primarul din sectorul 5 a fost condamnat in dosarul Colectiv si a fost nevoit sa paraseasca postul de la primaria sectorului

Poate pentru unii dintre voi a fost o surpriza poate pentru alti nu. Eu locuiesc in sectorul 5 si da recunosc, nu l-am votat pe el dar recunosc ca a facut ceva treaba buna pana acum. Se stie ca este un bun gospodar si ii place sa lase in urma un sector ingrijit. Banuiesc ca acum va intrebati ce se intampla cu conducerea sectorului 5 .

Cristian Popescu Piedone se consideră nevinovat

Declaratia lui suna asa

„Este crucea pe care Dumnezeu mi-a dat să o port. Am credinţă în continuare în Dumnezeu. Astăzi, prin condamnarea mea, m-aş putea jertfi. Dacă aş putea să înviu cele 64 de victime, nu aş ezita. Sunt alţii care stau ascunşi în spatele paravanelor. Mă duc cu demnitate, onoare şi respect, dacă justiţia a considerat asta.

Trăim pe pământ, nu în ceruri. Mai devreme sau mai târziu, desecretizare şi multe alte lucruri vor ieşi la iveală. Voi continua să lupt în continuare.

Atribuţiile de primar ale lui Cristian Popescu-Piedone au fost preluate de viceprimarul Mircea Nicolaidis de la Partidul Umanist Social Liberal (PPU-SL), partidul fondat de Dan Voiculescu, după ce edilul Sectorului 5 a fost condamnat definitiv la 4 ani închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv. Mircea Nicolaidis a adăugat că în maximum şase luni trebuie organizate alegeri pentru funcţia de primar, conform Codului administrativ. De fapt, alegeri se fac  în 90 de zile după rezolvarea posibilelor contestații.

Cand credeam si noi ca avem un primar gospodar, am si ramas fara el. De cand stau in sectorul 5 am tot asteptat ceva minuni si adevarul este ca multi dintre noi si-au dorit sa vina un primar care sa faca treaba si sa ajute cetatenii, sa rezolve cat mai multe probleme in sector. Cele mai frumoase locuri din sector acum sunt foarte ingrijite si din ce am inteles Piedone ar fi vrut sa construiasca o pasarela pentru transport, sa modernizeze Calea Rahovei. Planuri multe dar bugetul limitat. Acum nici vorba de planuri

Eu zic ca ce ce putem face noi acum este ca putem sa fim uniti si sa respectam curatenia, sa ne respectam intre noi. Sa ne uitam cu atentie la cine va candida si sa il alegem nu pe cel mai frumos, nu pe cel care promite cele mai multe ci pe cel pe care il simtim ca este cu adevarat un gospodar!

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.