DE STIUT!

Gradina Alahambra se deschide pe 12 mai

 Prima grădină istorică din Bucureşti se redeschide joi, 12 mai, cu un spectacol semnat de Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu.

Grădina Alhambra se află în centrul Bucureştiului, pe strada Constantin Mille 13. Inaugurată în 1916, grădina a primit o nouă şansă în 2021, când a fost reamenajată cu scopul de a găzdui evenimente muzicale, având şi destinaţia de restaurant.

Pentru joi, 12 mai, Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu au pregătit un repertoriu de muzică lăutărească şi folclor interbelic. Petrecerea va fi urmată de prezenţa grupului The Cuban Project, care vor aduce atmosfera plajelor cubaneze în spaţiul grădinii. Muzica live, DJ-ul şi dansatorii profesionişti vor invita publicul să fredoneze şi să danseze pe cele mai cunoscute melodii latino.

Vineri, 20 mai, Grădina Alhambra propune un repertoriu diferit – jazz şi blues, în compania lui Adi Nour şi a band-ului său. Vineri, 27 mai, pe scenă vor urca Ana Maria Munteanu şi Aria Band, care au pregătit un program de swing, bossa şi samba, în stilul anilor ’50-’60, cărora li se adaugă momente de improvizaţie muzicală.

Luna mai se încheie cu un duo care face furori – surorile Ana Odagiu şi Monica Odagiu urcă pentru prima dată pe scena Grădinii Alhambra, pentru un spectacol muzical glam, fermecător şi efervescent.

Programul şi biletele sunt disponibile pe www.Gradina-Alhambra.ro

Restaurant Elisabeta – programul lunii mai

 Restaurant Elisabeta îşi aşteaptă spectatorii atât cu evenimente, cât şi cu un meniu atent selectat, care să completeze serile de comedie şi muzică.
Primul eveniment al lunii va  susţinut de Izabela Barbu (Jezebel), care a pregă&t o călătorie muzicală prin cele mai cunoscute cântece ale marilor Maria Tănase şi Edith Piaf – vineri, 6 mai, de la ora 21:00.
Săptămâna imediat următoare este dedicată comediilor. „Soţ de vânzare” (miercuri, 11 mai) propune o tranzacţie cel puţin ciudată: o femeie e dispusă să-şi vândă bărbatul contra unei sume mari de bani. „Vecina de deasupra” (joi, 12 mai), în schimb, spune povestea a doi locatari învrăjbiţi de spargerea unei ţevi… asta, până când unul ajunge să se îndrăgostească de celălalt. Weekendul vine cu o comedie poliţistă interac&vă, „Crimă la cină” (sâmbătă, 14 mai), în care spectatorii sunt invitaţi să
descopere criminalul şi să rezolve misterul.
Finalul lunii vine cu două comedii care aduc împreună tânăra generaţie de actori a Teatrului Elisabeta. Comedia muzicală „Câinele grădinarului” (vineri, 20 mai) vorbeşte despre cât de complexă şi amuzantă poate sa fie  iubirea, în &mp ce „Nevasta mea e şuvaneză” (joi, 26 mai) arată că farsele nevinovate pot duce, de multe ori, la adevărate belele.
Programul complet şi biletele sunt disponibile pe www.RestaurantElisabeta.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.