EVENIMENTE

Bucharest Technology Week

La Bucharest Technology Week ai mână liberă să schimbi prezentul cu viitorul

Niciodată nu-i prea târziu să te alături manifestului tehnologiei! Participă la conferințele de business, componentă a Bucharest Technology Week care îți oferă oportunitatea de a face networking, de a te dezvolta profesional și de a face business. Alege cea mai relevantă tematică pentru tine: inovație, HR, vânzări, PHP sau Java și ia-ți doza de inspirație de la cei peste 40 de speakeri internaționali sau locali.

Descoperă cum îți poți crește business-ul cu ajutorul tehnologiei, participând la conferințele din cadrul Bucharest Technology Week. Au mai rămas doar câteva zile până la finalul registrării #EarlyBird.

Alege cea mai relevantă tematică pentru tine:

  • ➡ inovație
  • ➡ HR
  • ➡ vânzări
  • ➡ Java
  • ➡ PHP

O industrie de peste 4 miliarde de euro

Industria de software si IT din Romania a cunoscut cresteri seminificative recent, cu venituri estimate de peste 4 miliarde de euro in 2015 si o prognoza de crestere pana peste 6 miliarde de euro in anul 2020 (conform Pierre Audoin Consultants).  Dezvoltarea companiilor locale a dus Romania pe locul 2 in Europa Centrala si de Est in topul celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, avand cea mai mare crestere in 2015 si fiind depasita doar de Polonia.

In plus, tehnologia e folosita de companii din toate industriile, iar evenimentul Bucharest Technology Week aduce laolalta lideri din mediul international si local pentru a discuta cum inovatiile tehnice vor schimba mediul de business. Desfasurate la Athénée Palace Hilton, cele 4 conferinte de business tematice (Innovation Summit, Brands + Tech Summit, Enterprise-IT Summit si Java Dev Summit) vor explora studii de caz despre sistemele folosite de companii internationale pentru eficientizarea proceselor si cresterea veniturilor. Cei care vor sa se alature profesionistilor din domeniu si liderilor din companii, se pot inscrie pentru summituri pe site-ul Bucharest Technology Week!

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *