EVENIMENTE

Cum se pregatesc artistii pentru La Bairam

Artiștii de pe afișul festivalului La Bairam au dezvăluit cum se pregătesc pentru marea petrecere din 11 și 12 iunie, de la Arenele Romane.

 Mai este mai puțin de o lună până la cel mai mare concert al verii din București, festivalul ‘La Bairam”, care va aduce pe scena Arenelor Romane cei mai iubiți artiști români ai anilor de după Revoluție. Spectacolul este de neratat, atât datorită multitudinii de hituri incluse în program, cât și prin momentele artistice pe care artiștii le-au gândit pentru acest eveniment:

”Pregătim un super show live, în care să aducem atmosfera acelor vremuri. În afară de asta, vom avea și un performance special pe scena La Bairam: un moment care se numește Istoria Muzicii Românești”, a dezvăluit Adi Sână de la Akcent.

Printre piesele pe care trupa le va interpreta La Bairam se numără ”Ți-am promis”, ”Buchet de trandafiri” și ”Dragoste de închiriat”.

Simona Nae lucrează la o reprezentație foarte dinamică alături de dansatorii săi și promite o vestimentație provocatoare, așa cum și-a obișnuit publicul; băieții de la Body & Soul nu și-au făcut, încă, playlist-ul complet, dar Laurențiu Constantin, liderul trupei, promite că vor interpreta hiturile ”Super femei” și ”Ne-au topit căldurile” și spune că repetă câte două ore pe zi pentru acest concert, iar trupa Sweet Kiss se pregătește intens în studio și repetă coregrafii pentru ”un show incendiar” în care, cu siguranță, vor fi incluse piesele de succes ”Alin, Alin”, ”Floare albă, floare neagră”, ”Bate inima mea”. ”Așteptăm cu emoție și drag revederea cu colegii și fanii noștri!”, a declarat Irina Pavlenco, solistă a trupei Sweet Kiss.

”Mă pregătesc cu sufletul!”, a declarat Mihai Trăistariu. ”Îmi scriu deja grămezi de fani Valahia din toată țara, acum căsătoriți și cu copii, că abia așteaptă să reasculte hiturile adolescenței lor. În mod sigur vom cânta piesele lor îndrăgite: ”Banii și fetele”, ”La mare, la soare”, ”Banana”, ”Tornero”, ”Cât de frumoasă ești””, a completat artistul.

Dinu Maxer s-a întâlnit cu toți componenții trupei AXXA – inclusiv cu Mihai Onilă, care locuiește în Belgia și care le-a fost alături prin intermediul videochat-ului – și au stabilit structura show-ului, ordinea pieselor și momentele surpriză din spectacol. ”O să cântăm, evident, ”Marea te cheamă”, ”Imaginea ta”, ”Oare de ce”. O să avem și un colaj cu celelalte refrene de succes printre fanii noștri”, a ținut artistul să menționeze.

Nici organizatorii evenimentului nu s-au lăsat mai prejos și au pregătit o ofertă specială la achiziția de abonamente pentru accesul la cele două zile de festival, 11 și 12 iunie: pachete cu un abonament gratuit la 3 abonamente cumpărate și, respectiv, pachete cu 3 abonamente gratuite la 7 cumpărate.

”S-a arătat foarte multă lume interesată de festivalul La Bairam, chiar vin oameni și din afara țării pentru acest eveniment, iar asta ne-a dat ideea pentru această ofertă. Pe vremuri, se mergea în gașcă la concerte, așa că am gândit aceste pachete promoționale în speranța că vor readuce prietenii laolaltă, vor reînnoda relațiile de altădată, că se va strânge din nou gașca la petrecere”, au declarat organizatorii evenimentului.

Oferta este limitată, fiind disponibile 30 de pachete de abonamente în formula 3+1 gratuit și 30 de pachete de abonamente 7+3 gratuite. Oferta este valabilă până la data de 1 iunie, iar pachetele de abonamente pot fi achiziționate de pe iabilet.ro sau de pe pagina de Facebook a evenimentului începând cu data de 15 mai.

Evenimentul La Bairam este organizat de Top Music Media și Vibe Records, case de producție cu o experiență de peste un deceniu în showbiz și colaborări cu nume sonore ale muzicii românești și internaționale: Pitbull, Shaggy, Akon, 50 Cent, Kelly Rowland, Snoop Doog etc

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *