EVENIMENTE

Erika Isac vine la Massif

Erika Isac vine la Massif, pe 17 martie, pe scena G.O.A.T.

Artista Erika Isac vine la festivalul Massif și va urca pe scena G.O.A.T. duminică, 17 martie, într-un super show în care se vor auzi cele mai cunoscute hituri ale artistei, printre care și viralul manifest “Macarena”, dar si piesa lansată astăzi, Femei în Parlament. Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar festivalul Massif va transforma, pentru al doilea an la rând, stațiunea Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.Abonamentele pentru cea de-a doua ediție a festivalului Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com.

Massif - GOAT

PROGRAMUL COMPLET PE ZILE

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai așteptat festival de la munte din România. Organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa anunță programul complet al artiștilor care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte. Festivalul Massif va avea loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției, dar și a experiențelor exclusiviste se vor aduna.
În Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie, fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival pe scena principală, G.O.A.T. Stage (Greatest Of All Time), Massif x Nuba VIP Afterparty, GEORGE Music Hideout și la apres-ski-urile partenere.
Programul primei zile de festival

Joi, 14 martie, începe de la ora 17:00. Fanii vor petrece alături de Mahmut Orhan și GORDO, unul dintre cei mai frumoși nebuni ai scenei electronice, iar lineup-ul este completat și de Wilkinson, HVNDS și Puya.
Vineri, 15 martie, producătorul deep house, Grigoré, belgianul Netsky și unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud, Shimza, vin să ofere cea mai epică atmosferă în a doua zi de festival.
Sâmbătă, 16 martie, festivalierii vor petrece alături de personajul misterios Claptone, duo-ul britanic de drum & bass Chase & Status, australianul Dub FX alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști, britanicul Mr. Woodnote, HVMZA, dar și cele mai cunoscute nume din muzica românească, Deliric x Silent Strike și Killa Fonic.
În ultima zi de festival, duminică, 17 martie, programul va începe de la ora 12:00, iar printre artiștii care vor încheia ultima zi de festival se numără cel mai
apreciat DJ din insula Mykonos, Valeron și HIP-HOP Takeovers care vor aduce cea mai tare petrecere.
Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar festivalul Massif va transforma, pentru al doilea an la rând, stațiunea Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.