EVENIMENTE

HANS ZIMMER’S MUSIC IN BUCURESTI

Zilele de 9 şi 10 noiembrie vor fi dedicate Ateneului Român, când ne vom întâlni cu HANS ZIMMER’S MUSIC IN BUCHAREST BY LA CHAPELLE SAUVAGE ORCHESTRA!

O nouă zi, o nouă oportunitate cu totul deosebită de a pătrunde în atmosfera unică a muzicii marelui compozitor german, HANS ZIMMER, cu participarea extraordinară a orchestrei LA CHAPELLE SAUVAGE, sub bagheta dirijorului KAREL DE WILDE, pe data de 10 noiembrie la Ateneul Român din Bucureşti!
Asadar, alte două noi reprezentatii, la cererea publicului, evenimente care vor avea loc de la ora 16.30, cu acces public de la ora 15.30, şi ora 20.00, cu acces pentru public începând cu 19.00!

Bilete sunt disponibile via iabilet.ro si eventim.ro la următoarele categorii de preţuri:
  • VIP – 629 lei
  • Categoria I – 529 lei
  • Categoria II – 429 lei
  • Categoria III – 329 lei

Sunetul absolut divin al coloanelor sonore de neuitat din filme premiate la Oscar, precum: Interstellar, Inception, Pirații din Caraibe, The King Lion, Gladiator va răsuna în minunata sală de concerte a Ateneului Român din Capitală vreme de 90 de minute (pentru fiecare concert), fără pauză!
Nouăzeci de minute de muzică oferite publicului de importanţi muzicieni din toate colţurile lumii, reuniţi pentru acest eveniment cu totul deosebit, devenind partenerul de vis al acestei călătoriii muzicale desăvârşite şi al emoţiilor intense!

LA CHAPELLE SAUVAGE, orchestră din Belgia, a luat naştere sub impulsul creator al dirijorului Karel De Wilde, fiind, la inceput, o inițiativă de mare succes formată din tineri muzicieni profesioniști! De câţiva ani vorbim despre aceeaşi formulă minunată, dar cu evenimente de mare succes la nivel internaţional.
Ceea ce i-a adus impreună este acea ambiție muzicală de neîmblânzit, de aici si denumirea conceptuală a orchestrei, combinată cu acea atitudine contemporană, critică, extrem de sensibilă și reflexivă. Pe lângă un vast repertoriu clasic, muzicienii orchestrei La Chapelle Sauvage se aventurează, cu multă plăcere si graţie, în diverse proiecte care abordează stiluri muzicale total diferite.

Instrumentatia lor se modifică continuu în funcție de repertoriul ales pentru concerte şi este conținut de o mare varietate de muzică de cameră, precum și lucrări pentru orchestră simfonică și colaborează în mod regulat cu soliști şi coruri internaționale. Întotdeauna în căutarea unei performanțe creative, extraordinare și responsabile, La Chapelle Sauvage pune pe tavă, spre deliciul audienţei, toate cunoștințele dobândite de-alungul anilor și tehnicile cele mai noi si sofisticate!

DESPRE HANS ZIMMER

Compozitorul de origine germană, Hans Zimmer este recunoscut ca unul dintre cele mai inovatoare talente muzicale de la Hollywood.  Puţin ştiu ca acesta a apărut în videoclipul single-ului „Video Killed the Radio Star”, semnat de The Buggles, piesă care a devenit un hit mondial și a propulsat noua eră a divertismentului global, fiind primul videoclip muzical difuzat la MTV (1 august 1981).

A câștigat două premii Oscar și patru Grammy și a fost nominalizat la trei premii Emmy și un Tony.  Zimmer a fost, de asemenea, inclus pe lista Top 100  genii in viaţă, un clasament publicat de The Daily Telegraph în anul 2007.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.