LUMEA MARE

Cum aflu conditiile de calatorie in strainatate?

It dam un tool foarte misto in care poti vedea instant si actual conditiile de calatorie in strainatate cu avionul

traveldoc

Aeroportul Otopeni era ieri plin de turisti care plecau in strainatate. Nu numai turisti, evident dar o coada lunga era in dreptul ghiseelor de check in din aeroport. Multi dintre noi insa, inca nu stiu exact care sunt conditiile de calatorie in alte state si nu e nimic ciudat. Atata timp cat ele se schimba constant, e greu sa tii pasul daca nu intra in sfera ta de interes. Toate listele acelea, verzi, galbene, rosii, felul in care Bulgaria accepta pe oricine sau Grecia cere anumite conditii. Intoarcerea in tara. Toate sunt greu de aflat de pe o zi pe alta.

Va aratam un site unde la o calatorie cu avionul, dupa ce introduci datele zborului, aflii cu exactitate conditiile de calatorie in tara spre care vei zbura in momentul actual.

Traveldoc.aero , functioneaza ca o platforma de informare pentru public si este ideala pentru zborurile cu avionul.

Un alt site de unde puteti afla despre conditiile de calatorie, de aceasta data pentru orice fel de calatorie – masina personala, avion etc este mae.ro un site al Guvernului Romaniei care este extrem de precis si actualizat.

Va dorim calatorii placute si in siguranta!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.