Cine merge la Lara Fabian

Am aflat cine merge la concertul Larei Fabian

In primul rand va multumim pentru inscrierea in concurs si va uram La Multi Ani de ziua indragostitilor.

Concursul a luat sfarsit!

    Am promis ca azi anuntam cine a castigat si ne tinem de cuvant. Vrem sa facem un cadou frumos! Nu a fost usor sa stiti sa se desemneze castigatorul. Love is in the air in acest concurs. Ba chiar am avut o finalista pentru care noi am facut “lobby”. Noi am fi vrut sa mearga la concert Petronia Maria Belean. S-a tinut insa cont de specificul concursului, adresat in principal si in special celor care sunt indragostiti.

Deci…

Dupa ce au stat si au analizat inscrierile in concurs validate de noi, echipa de la Artbg.ro a desemnat o castigatoare.

Invitatia dubla la concertul Larei Fabian din 22 aprilie 2016 de la Sala Palatului merge la…

And-the-winner-is

GEORGETA POPOVICI!

Pentru felul deosebit in care si-a exprimat sentimentele, pentru dorinta intensa de a merge la un spectacol superb alaturi de persoana iubita!

Felicitari Georgeta!

Inca odata va multumim tuturor celor care ati participat. Si celor care ati indeplinit criteriile si celor care nu au reusit asta si va asteptam in continuare pe calatoriaperfecta.ro pentru ca pregatim ceva senzational! Daca lucrurile merg bine, o sa va putem oferi o invitatie dubla la marele concert al anului. Concertul lui Enrique Iglesias din Bucuresti! Abonati-va la newsletter si stati aproape ca suntem in pregatiri!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?