CONCURSURI

Castigatorul concursului “Castiga un weekend la mare!”

Am aflat cine este castigatorul concursului organizat de calatoriaperfecta.ro impreuna cu Phoenicia Holiday Resort.

     Probabil cel mai bun resort de pe litoralul romanesc a oferit prin intermediul nostru un sejur la mare in perioada  19 mai- 22 iunie. Au fost extrem de multi concurenti, unii foarte implicati, altii care doar si-au aruncat privirea. Din pacate exista un singur castigator si ni s-a transmis ca nu a fost usor de ales de catre managementul Phoenicia Holiday Resort.

phoenicia holiday resort

Concursul a avut un succes urias in randul vostru, fiind distribuit de sute de ori si primind aproape 500 de like-uri. Estimam ca am ajuns  la peste 30.000 de oameni cu informatiile noastre. E bine! Phoenicia Holiday Resort isi merita laudele. Este un resort grozav si suntem norocosi ca se afla in Romania.

Timp de doua saptamani v-ati luptat pentru un  premiu ce consta intr-un weekend la Phoenicia Holiday Resort ( 2 nopti ) cu And-the-winner-isdemipensiune pentru doua persoane si un copil cu varsta pana in 10 ani in perioada  19 mai- 22 iunie.

 Cea desemnata castigatoare este…

Pentru faptul ca a fost inspirata, ca a venit cu o idee noua si foarte interesanta, cu o perspectiva deosebita asupra serviciilor oferite de catre resort, juriul de la Phoenicia Holiday Resort a hotarat ca premiul sa mearga la…

LILIANA ARDELEANU 

Felicitari din partea tuturor!

De asemenea va multumim si noi si cei de la Phoenicia Holiday Resort, tuturor celor care s-au inscris in concurs. Va asteptam in vacanta la mare si aici pe calatoriaperfecta.ro pentru noi articole si concursuri.

 

 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *