CONCURSURI

Cine merge la Phoenicia Holiday Resort?

Phoenicia Holiday Resort are un oaspete nou!

Vezi daca esti tu!

   Concursul organizat de calatoriaperfecta.ro si Phoenicia Holiday Resort a ajuns la final. Se pare ca posibilitatea de a petrece o minivacanta in probabil cel mai bun resort all inclusive de pe litoral a suras multora pentru ca au fost peste 200 de inscrieri in concurs. Mai corect spus au fost 234 de inscrieri in concurs dar din pacate multi dintre voi nu ati inteles exact mecanismul acestui concurs. Unii(multi) s-au inscris pe facebook, altii au facut acest lucru in site dar nu au indeplinit alte conditii. V-am avertizat ca inscrierile or sa fie verificate.

   Cert este ca 138 dintre cei care au vrut sa participe s-au calificat pentru tragerea la sorti. Fiecare a fost inscris in concurs in ordinea momentului in care a trimis comentariul si extragerea a fost facuta pe site-ul independent tragerilasorti.ro. Acest sistem garanteaza neutralitatea oricarei extrageri, neexistand posibilitatea influentarii castigatorului.

   Nu vreau sa va mai tin in suspans si va anunt castigatorul! Acesta este:  …vezi mai jos 😉

winnerELISA!!! Felicitari Elisa!! O sa luam legatura cu tine ca sa iti explicam modul in care poti intra in posesia premiului.

Acum, pentru cei care nu au castigat…nu vreau sa va suparati si tocmai din acest motiv in curand ( o zi/doua) o sa incepem un alt concurs ce va fi asemanator cu acesta. Un weekend la mare intr-un hotel foarte bun. Nu va dezvalui inca tot ci va invit sa ramaneti atenti.

Multumim tuturor celor care au participat si au indeplinit conditiile, celor care nu s-au incadrat in conditiile concursului dar au incercat precum si castigatoarei!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.