CONTACT

2 ani de calatoriaperfecta.ro

Aniversam 2 ani!

Începutul s-a terminat! Trecem la o noua etapa.

    Zilele astea aniversam 2 ani de calatoriaperfecta.ro,  2 ani cu foarte bune, bune și puține rele. O lume noua ce s-a deschis în fata noastră înlogo clipa în care am trecut de la hobby la “vrem mai mult”.  Am plecat la drum cu entuziasm și după 10 ani de călătorii, am crezut ca avem materiale pentru 5 ani de scris. S-a dovedit ca dacă nu notezi, dacă nu ai educația de a memora lucrurile importante, nu poți scrie un articol la modul informat ci doar poți povesti amintiri! Am povestit destule și apoi am învățat cum sa călătorim pentru blog. Cu pixul, reportofonul, aparatele de fotografiat tot timpul în funcțiune. Am învățat sa facem poze mai bune, cum sa le editam, am aflat secrete, am furat meserie de la cei mai vechi, am învățat de la ei cum e bine, cum nu e, am greșit, am reparat, ne-am autoeducat, am reinventat felul nostru de a călători  și în timp am devenit și noi bloggeri de travel (cred/sper)!  Am primit cadou de la viata destinații, evenimente și prieteni noi. Se spune ca “Banii cheltuiți pe călătorii sunt singurii care te îmbogățesc” – Declar ca este adevărat! Suntem  mai bogați ca acum doi ani – și în nici un caz mai bogați material! Este greu dar al naibii de frumos! Am ajuns la maturitatea de a înțelege ca mult mai important decât sa primești este ceea ce dăruiești celor care aleg sa te citească…  Timpul acesta ne-a adus nu doar cunoștințe noi ci și prieteni noi. Am cunoscut oameni pasionați și pasionali care sunt omniprezenti în on line! Am descoperit o lume în care existau și exista călători mult mai călători decât noi! Am descoperit forța facebook-ului, acum avem un grup cu mai mult de 1600 de călători ce postează constant, o pagina cu vreo 3700 de like-uri, twitter, Google+, Instagram sau Youtube. Am priceput cum și în ce fel funcționează aceasta industrie. Am colaborat cu o mulțime de bloggeri, agenții de turism, organizatori de evenimente sau pasionați pur și simplu. Tuturor va mulțumim!

   Si pentru ca orice aniversare are nevoie de o petrecere și un tort am sărbătorit cei doi ani în compania prietenilor noștri în Centru Vechi la Beraria Siegfried  și am cautat o cofetărie care sa ne ajute sa facem un tort pe măsura călătoriilor noastre. Am descoperit la Cofetaria Claus o poveste dulce și ne-am hotărât greu sa alegem tortul din dreapta în detrimentul celui din stânga.

tortul nostru

prima data cu avioanul   Prima data cu avionul este articolul cel mai citit din site și credeam ca merita un tort, apoi ne-am gândit totuși sa facem unul cu sigla blogului. E dificil sa alegi dar sa îl produci! Mulțumim  cofetăriei Claus și dacă aveți ceva de sărbătorit cu un tort, dacă vreți o prăjitura minunata sau cozonaci, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate la comanda, torturi nunta, comenzi cozonaci Paste, Crăciun, Anul Nou, torturi botez, miniaturizat, bomboane, fursecuri va invitam sa-i vizitați și poate sa le dați si un like aici. Merita!

Trecând peste tort, mai bine zis înainte de tort, am băut bere, am ras, am mâncat carnați nemțești și am stabilit ca plan de bătaie pentru următorul an sa fim mai buni! Doar cei care își propun teluri înalte reușesc!

     La doi ani de calatoriaperfecta.ro, suntem diferiți de cei care au pornit blogul. Mai călătoriți, mai instruiți, mai informați, singurul lucru ce nu s-a schimbat fiind entuziasmul! Va aducem mulțumiri celor care ne sunt cititori, va salutam pe cei care ne sunt prieteni și concurentei putem sa-i transmitem ca zi de zi devenim mai buni 🙂 știind ca trebuie sa ținem pasul cu ea! Va salutam cu drag și va uram tuturor la cat mai multe destinații și experiente!

Câteva imagini din lucrurile pe care le-am făcut în doi ani!

[Best_Wordpress_Gallery id=”39″ gal_title=”2 ani”]

3 thoughts on “2 ani de calatoriaperfecta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *