CONCURSURI

Câștiga un weekend la Hotel Majestic

Un weekend la Hotel Majestic din Jupiter

Concurs!

   V-am promis un nou concurs. Pentru ca ne place sa ne ținem de cuvânt va invitam sa participați la un concurs ce pune la bătaie un weekend la mare! Hotel Majestic  Jupiter oferă câștigătorului un weekend în prima jumatate a lunii Iulie ( 4/5 iulie sau 11/12 iulie ) pentru doua persoane si un copil pana in 14 ani, un weekend cu mic dejun inclus! Concursul începe azi și se termina în data de 28 Iunie 2015 ora 24.00.

   Hotel Majestic Jupiter este amplasat in partea de nord a statiunii Jupiter, la aproximativ 50 m de plaja. Hotelul a fost complet renovat si pune la dispozitia turistilor toate conditiile necesare unei vacante de vis la malul Marii Negre. In prezent, ofera oaspetilor sai multiple posibilitati de petrecere a timpului: piscina exterioara, sala de fitness, sauna, gradina de vara, terasa si restaurant, loc de joaca pentru copii, spectacole de divertisment in cadrul programului artistic ce se desfasoara in fiecare seara pe terasa hotelului.

   Ce trebuie sa faci ca sa participi? Destul de simplu!

  • 1. Copiezi linkul de la acest articol si il pui in pagina ta de facebook. ( copiezi ce este sus in browser si pui la tine )
  • 2. Dai like si share la pagina de facebook a hotelului Majestic din Jupiter. AICI este pagina.
  • 3. Lasi AICI IN ARTICOL, linkul cu pagina ta de facebook, unde ne arati ca ai dat share la aceste doua lucruri si adaugi particip ca sa știm ca te-ai înscris.

Câștigătorul urmeaza a fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului independent tragerilasorti.ro și anunțat pe site în data de 29 iunie.

Succes!

*Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

232 thoughts on “Câștiga un weekend la Hotel Majestic

Comments are closed.