GASTRONOMIE

Hard Rock Cafe Bucuresti

Hard Rock Cafe din Bucuresti

    1500 m², aproape 800 de locuri, terasa spre lacul Herastrau, concerte/concerte tribut, cel mai tare magazin din Europa, cele mai tari exponate din Europa, karaoke, vedete, turisti straini, meniuri americane sau romanesti, cockteiluri…Hard Rock Cafe Romania-Bucuresti! Nici un artist roman nu este consacrat daca nu a avut cel putin un concert aici.  De aceea sunt atat de multe zile cu concerte incat e greu sa te decizi la care sa mergi… In afara de asta au si seri tribut pentru artisti straini si seri de karaoke. Muzica buna, oameni frumosi, angajati minunati gata oricand sa iti aduca un zambet pe buze imediat cum intri pe usa! Merita un like!

hard rock cafe

Anul trecut am sarbatorit o zi importanta in Hard Rock Cafe din Roma. Frumos. Hamburgeri speciali, chitari pe pereti, exponate misto dar si aglomeratie maxima si loc mic. Mai mult un bar…In comparatie cu cel din Roma, Hard Rock Cafe din Bucuresti este ca o hala fata de un apartament cu 2 camere semidecomandat! Imens! Aerisit! Cu spatiu suficient pentru un unplugged live sau un concert profi al oricarui artist.

concert delia

Stiti desigur ca unul din conceptele mondiale ale acestui lant sunt obiectele apartinand unor vedete. Ele se schimba la 7 ani intre restaurante si sincer cred ca cel care o sa preia exponatele noastre o sa fie favorizat! Jacheta din filmul Thriller a lui Michael Jackson, ochelarii, bustiera lui Madona sau pantalonii lui Prince, obiecte ale lui Beatles. O multime de lucruri ce au loc intr-un muzeu le poti vedea aici. Fiecare bucatica de perete are ceva de aratat. Plus magazinul de unde poti cumpara ce iti doresti.

beatles

magazin

pantalonii lui shakira

 Din 2008 in functiune, amplasat in Herastrau, este deja unul dintre punctele tari ale Bucurestiului. Programul complet al evenimentelor si preturile lor le gasesti daca intri aici. Cei de la Best Music aduc in perioada urmatoare foarte multi artisti la Hard Rock Cafe, Nicoleta Nuca, Mihai Margineanu, Cargo , Iris , Vita de vie , Vama – am auzit ca face Chirila un show de senzatie, ca nu prea il vezi pe scena, este tot timpul in mijlocul publicului si de obicei este plina ochi locatia. Eu am fost acum cateva zile la concertul Deliei si pot sa va spun ca a fost demential, cu un public de la 10 la 60 de ani , cel putin din ceea ce am vazut eu, care se simteau super  dansand pe aripi de vant, cum spune melodia Deliei. Astept cu nerabdare sa merg la un alt show, cel a lui Rob Kingsley care este tribut Elvis Presley, regele rock. Dupa cum spunea si managera locatiei este un show demential care nu trebuie scapat mai ales de cei care nu l-au vazut pana acum la Hard Rock Cafe si sunt fani declarati a muzicii lui Elvis Presley  si sunt convinsa ca o sa fie o seara de neuitat.

michael

Daca vrei sa petreci o seara frumoasa, sa asculti muzica buna, daca iti serbezi ziua, daca vrei sa petreci cu prietenii sau familia, daca ai intre 14 si 60 de ani esti asteptat la Hard Rock Cafe Bucuresti.

 geaca din Thriller

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *