Ce ai făcut anul trecut de 1 Decembrie?

Cel mai ciudat 1 Decembrie din istorie este in 2020

Anii trecuți perioada asta era cea in care ne aflam deja in vreo destinație din Romania sau de aiurea prin lume sau ne făceam planuri dacă sa mergem sau nu la Defilare. Anul asta ne facem planuri despre cum sa nu ne mai facem nici un plan. Parca nici 2008 când a fost criza aceea economica nu a fost atât de urat ca anul acesta. Am intrat in anul acesta cu sperante uriase, cu planuri mari si primele doua luni au fost pentru toti grozave. Apoi am incremenit, trecand prin cea mai amestecata perioada a generatiei noastre. Am invatat sa traim cu virusul cu greu si ne chinuim sa mergem mai departe.

1 decembrie 2020

Dar nu despre asta vroiam sa vorbim ci despre:

Unde erai anul trecut de 1 Decembrie?

Ca sa ne amintim de vremurile bune, cand calatoriile erau preferate si dorite de toti.

Mini vacanta de 1 Decembrie a fost mereu prilej sa sarbatorim. Legat de Sfantul Andrei ne da posibilitatea sa petrecem cateva zile alaturi de cei dragi sau la plimbare.

Anul trecut erai la defilare? Sau poate la munte undeva cu familia? Sau te-ai dus intr-un city break? Iti amintesti ce faceai? Noi am plecat in Spania sa vedem cum sarbatoreste Diaspora 1 Decembrie si a iesit un proiect grozav. Tu/voi ce ai/ati facut?

O sa treaca si aceasta zi, o sa vina Sarbatorile de iarna si apoi primavara. O sa trecem cu bine de Covid si ne vom relua incet incet obiceiurile calatorilor. Daca anul  acesta stam acasa, anul viitor de 1 Decembrie vom pleca undeva unde e cald si vom saluta de acolo tricolorul.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.