DE STIUT!

Blue Air va opera din Larnaca spre Atena si Salonic

   Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, anunta introducerea a doua noi curse regulate. Aeronavele Blue Air vor conecta zilnic Larnaca de Atena, iar ruta Larnaca – Salonic se va opera  cu 3 frecvente/ saptamana, incepand cu 19 ianuarie 2015.

   Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32, 90 euro*/segment pentru zborurile cu plecare din Larnaca, online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere. Pentru zborurile cu plecare din Atena sunt disponibile de la 42,90 euro*/segment, iar cele cu plecare din Salonic se pot achizitiona de la 29,90 euro*/segment.

    Aceste doua noi rute inaugureaza a doua baza operationala externa a Blue Air, dupa ce anul trecut am inaugurat baza operationala din Italia, respectiv Torino (Caselle). Baza din Larnaca vine ca o completare atat pentru cursa Bucuresti – Larnaca, insa si ca o solutie pentru pasagerii care foloseau aceste doua rute operate de Cyprus Airways’, a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Blue Air aircraft - new livery

 

Orar de zbor Larnaca – Atena si Larnaca – Salonic:

RutaPlecareSosireZi de operare
Larnaca – Atena08:15 18:4510:00 20:30Luni, Marti, Miercuri, Joi, Sambata Vineri, Duminica
Atena – Larnaca10:45 21:1512:30 23:00Luni, Marti, Miercuri, Joi, Sambata Vineri, Duminica
Larnaca – Salonic13:1515:15Marti, Joi, Duminica
Salonic – Larnaca16:0018:00Marti, Joi, Duminica

 

      Website-ul Blue Air ofera servicii complete de calatorie, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare. Mai mult, prin Open Booking – motorul de cautare disponibil pe www.blueairweb.com, sunt afisate tarifele pentru zborurile dintr-o luna calendaristica, astfel incat pasagerii pot alege perioada de calatorie, mult mai usor.

*taxe incluse, locuri limitate

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *