Art Hotel Sibiu

Art Hotel – boutique hotel in inima Sibiului

Sibiul iți oferă o cazare de vis in Art Hotel. O clădire  pe strada aceea pe care multi dintre noi o consideram trotuar, strada pietruita care este arcuita , la doi pași de Pasajul Scărilor. Coama câinelui se numea pe vremuri iar acum se numește strada Centumvirilor. De la hotel si pana la orice punct de atractie din Sibiu faci 2 minute pe jos. Oriunde vrei sa mergi.

Art-Hotel-Sibiu

Toate clădirile din Sibiu trebuiesc renovate pe dinafara intr-un mod special. Autoritățile nu permit modificări ale aspectului exterior ( si bine fac! ) , in ideea de a se păstra imaginea veche a orașului. Astfel ca o fosta scoală de meserii, cu un aspect exterior banal, a primit o renovare a fațadei in spiritul acestei legi dar interiorul a fost total transformat, devenind un hotel boutique de lux.

O intrare discreta intr-un hotel ce a fost gândit ca un mix intre trecut, prezent si viitor. O clădire ce practic face parte din clădirile istorice ale Sibiului, încadrata fiind in ele.

Art-Hotel-Sibiu

Fiind o cladire veche, fiecare camera este speciala si unica in felul ei. Chiar daca sunt elemente de design ce se regasesc in fiecare spatiu, faptul ca nu sunt doar niste camere patrate sau dreptunghiulare, aduc un plus de inedit. Probabil, tocmai acest lucru a fost o provocare atat pentru proprietari cat si pentru designeri. A da fiecarei camere o nuanta de unicitate, pastrand in acelasi timp stilul hotelului dar si imbinand elementele din trecut in fiecare camera. Ceea ce se vede insa o sa va depaseasca asteptarile.

Art-Hotel-Sibiu

Art Hotel Sibiu dispune de 27 unități de cazare spațioase, și luminoase, dintre care 22 de camere și 5 apartamente. Fiecare camera unica, asa cum v-am spus. Fiecare unitate de cazare are TV cu ecran plat, birou și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Minifrigiderul din camera ofera apa plata si minerala din partea casei. La receptie aveti fructe proaspete tot timpul, din respect pentru oaspetii hotelului.

art hotel-sibiu

Camerele de la Art Hotel sunt speciale si unice, fiecare in felul ei. Paturile uriase cu saltele confortabile, televizoarele moderne care si-au gasit locul incadrate in asa fel incat sa se potriveasca epocii, micile opere de arta răspândite prin camera, tablouri sau mese din lemn masiv cum vedem prin tutorialele de pe youtube. Portiuni de zid ramase descoperite la caramida veche, baile speciale din unele camere, patul de la etaj pentru copil. Lucruri de detaliu ce privite in ansamblu dau un aer de hotel boutique special, primitor si elegant in acelasi timp.

*Daca mergeti ca pereche in Sibiu si alegeti Art Hotel, neapărat cereti camera cu baia deschisa. Iar daca mergeti cu un copil, cea cu patul la etaj este alegerea!

Senzatia de “ce frumos e” fara a te opri din a folosi acel lucru!

Art Hotel ofera oaspetilor sai micul dejun in restaurantul propriu, un mic dejun in sistem bufet suedez. Pentru cei gurmanzi, micul dejun de aici poate fi motivul pentru care sa aleaga acest hotel. Produse naturale din Ardeal combinate cu cele vegetariene sau fructele. Daca exista un punct comun in impresiile oaspetilor, acesta este ca micul dejun este fabulos!

mic dejun art hotel

Art Hotel are si o surpriza pentru cei care doresc sa viziteze Sibiul sau imprejurimile cu masina. Un mic si cochet Fiat  se poate inchiria si faptul ca este micut si sprinten ajuta enorm pe strazile inguste si cu sens unic din Sibiu.

art hotel sibiu

Cele doua corpuri ale Art Hotel, recepția, restaurantul, terasa interioara, sunt clar iubite. Rar am vazut atat de multa pasiune pentru un hotel. Micile detalii, aspectul general si atmosfera de aici sunt evident facute cu dragoste de frumos. Toata acestea se reflecta in serviciile oferite oaspetilor . Asadar, Art Hotel nu e doar un loc unde sa dormi si sa mananci dimineata. Este el in sine o experienta, intr-un oras pe masura lui.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.