FILME

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Noul film de la Marvel intra in cinematografe. In Ant Man and the Waps – Quantumania, Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-și continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică și pe Viespea. Alături de părinții lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), și de fiica lui Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton) familia explorează Tărâmul Cuantic.

Practic, au inventat , din nou, o nouă lume( a câta??) o lume care poate fi vazuta ca fiind extrem extrem de mica dar si cea mai mare dintre toate de pana acum. Este de remarcat creativitatea de care dau dovada cei de la Marvel, dupa atatea si atatea filme cu super eroi. Peyton Reed s-a întors pentru a treia repriză cu Scott Lang și Hope van Dyne, el fiind cel care a condus ambele ieșiri solo anterioare ale lui Ant-Man. De aceasta data se întoarce pentru a regiza Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

In noul film, aventurile continua fara echipa Avengers, si poate fi considerata o aventura de familie. Ca in majoritatea filmelor cu supereroi, dincolo de actiunea propriu zisa, exista si mesajele basic, cele care țin de familie, relatia tata/fiica sau sot/sotie. Fara a face din acestea mesaje principale, le lasa sa vina pe ecran, construind in jurul lor povestea. De asemenea, conflictele intre generatii sunt aici cele mai frecvente ca si modul in care se rezolva ele ( modul fericit, desigur). Ca parere personala, Jonathan Majors face tot filmul prin rolul sau. Nu neaparat ca personaj principal negativ ci prin interpretare. El si cu Michelle Pfeiffer chiar joaca intr-un film! Scenele lor amintesc de filmele vechi in care ecranele verzi nu existau. Surprinzator cu rolul din acest film, Jonathan ne arata ca nu a fost nominalizat degeaba la un Emmy pentru actor principal. Partea cea mai buna este ca devine personaj din Universul Marvel si se intoarce curand.

ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA

Evident ca, scenele sunt cap-coada spectaculoase datorita efectelor speciale. Noua lume, vine cu personaje si locuri extraordinare, cum le regasim de fiecare data in Universul Marvel, aducand spectaculozitate si daca il vezi la IMAX sau 3D aduc si cateva amețeli, ce trec insă repede. Sa nu uitam ca filmele care il au in centru pe Ant Man sunt probabil filmele cu cele mai multe scheciuri per scena si nici acum nu e altfel. Glumele curg, atat cele care izvorăsc din dialoguri cât și cele care vin de la modul in care sunt prezentate personajele. Ma asteptam la o poveste mai ușurică dar centrarea pe personajul Janet Van Dyne, interpretat de Michelle Pfeiffer ajuta mult. Toate secretele acesteia, se dezvaluie scena cu scena si duc catre finalul filmului. Dar suspansul este pastrat si actiunea are un curs corect.

Ant Man and the Waps - Quantumania este distribuit in Romania de catre Forum Film Romania si intra in cinematografe de pe17 februarie in formatele 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

PS

Daca ar fi o putere pe care sa o ai, ti-ai dori sa poti citi toate gandurile oamenilor din jur? Poate fi minunat dar si un blestem…

PPS

Pentru cei pasionati cu adevarat, va las mai jos un video cu explicatii date de un adevarat cunoscator. Daca insa nu doresti sa aflii nimic despre film, nu da play.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.