FILME

“Trenul asasinilor” ajunge la cinema

“Trenul asasinilor” întră în cinematografe  din 5 august 

Ce poate fi acum mai “fierbinte” decât canicula? Un film de acțiune care ne ține pulsul ridicat, cu Brad Pitt și Sandra Bullock, desigur! 

David Leitch, actor, cascador, scenarist, producător și regizorul filmelor “Deadpool 2”, “Atomic Blonde”, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” și “John Wick” revine în atenția publicului cu un nou film de acțiune: “Bullet Train”. “Am acțiunea în ADN, așa că accept cu entuziasm ideea de a-mi asuma provocări mari și de a face alegeri îndrăznețe”, spune Leitch. Și nu doar o spune, ci o și demonstrează din plin în “Trenul asasinilor”, un thriller comic cu Brad Pitt în rolul principal. Înainte de a se lansa ca regizor, Leitch a mai colaborat cu Pitt în calitate de dublură-cascador pentru filmele “Fight Club”, “Mr. & Mrs. Smith”, “Troy” și altele, așadar aveau deja un istoric comun pe platourile de filmare și își cunoșteau reciproc potențialul.

Așadar, pornim în călătoria cu trenul alături de cinci asasini din toată lumea, unul mai aprig și mai hotărât ca altul. Dar, cum sunt toți abili și experimentați, ba chiar au amintiri comune, iar misiunile lor sunt interconectate, lupta se încinge și deznodământul este imprevizibil. Dar și amuzant. Ei se luptă, noi ne distrăm. Care pe care? Cel mai rapid tren din lume are doar câteva opriri pe cursa dintre Tokyo și Morioka. Ai ratat o stație? Succes să rămâi în viață până la următoarea! În plină criză existențială, agentul Ladybug (Gărgăriță, interpretat de Brad Bitt) este ferm convins că îl paște ghinionul la tot pasul. Ce-i drept, din ultimele misiuni cvasi-ratate a ieșit cu orgoliul cam șifonat și vine gata antrenat să mai încaseze niște lovituri. Noroc că se întâlnește în tren cu unii mai ghinioniști decât el. Și… ce să vezi, niciunul dintre ei nu se află întâmplător acolo. Ar trebui să meargă totul ca pe roate, la propriu și la figurat, dar n-are el norocul ăsta! Urmează o confruntare directă și inevitabilă, într-o cursă contra-cronometru, pe viață și pe moarte, în timp ce Sandra Bullock alias Maria îi dă ordine de la distanță.

trenul-asasinilor

Scenariul lui Zak Olkewicz se bazează pe romanul lui Kotaro Isaka, unul dintre cei mai apreciați autori japonezi ai genului mystery. Pornind de la creația acestuia, producătorii filmului au realizat o incursiune palpitantă și comică în lumea asasinilor, cu nuanțele unei fabule moderne despre soartă. Dar cum creezi scenele când totul se întâmplă într-un tren de mare viteză? Cum se desfășoară întreaga acțiune în doar câteva vagoane ticsite cu asasini, unde orice obiect aparent inofensiv poate deveni o armă? Provocările de spațiu devin oportunități creative, prin efecte speciale, cascadorii și o coregrafie spectaculoasă a luptelor – toate, într-un spațiu îngust, într-un tren în mișcare. O provocare și pentru actori, dat fiind că mulți și-au realizat singuri scenele de luptă, fără dubluri, începând cu însuși Brad Pitt. Carismatic, vulnerabil și comic în același timp, Pitt își demonstrează, o dată în plus, atuurile de star. Nu degeaba are în palmares două trofee Oscar și două premii BAFTA (pentru rolurile din filmele “12 Years A Slave” și “Once Upon A Time În Hollywood”)!

trenul-asasinilor

Producția 87North prezentată de Columbia Pictures este distribuită în România de către InterComFilm

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.