Accesul la concertele Festivalului Enescu

Accesul la concertele Festivalului Enescu nu este afectat

Accesul la concertele Festivalului Enescu nu este afectat de intrarea în vigoare a noilor reguli de protecție sanitară în București.

Biletele la concertele de la Ateneul Român și la Auditorium au fost vândute pentru un grad maxim de ocupare a sălii de 70%, iar la Sala Palatului și la Sala Radio – de 50%. La Auditorium și la Sala Radio, au fost vândute cu mult sub aceste limite. La Sala Radio, a fost acceptată o singură excepție, pe fondul cererii foarte mari de bilete, și au fost vândute locuri în limita a maxim 70% din sală doar la concertul lui Avishai Cohen de duminică, 19 septembrie 2021.

Deci toți spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, câtă vreme sunt în vigoare actualele reglementări legale.

Facem această precizare în condițiile în care, în urma unei erori de redactare a unei adrese din partea ARTEXIM, Prefectura Capitalei a comunicat astăzi într-o conferință de presă că organizatorul Festivalului Enescu trebuie sa reducă cu 5% gradul de ocupare de la Ateneu. Am transmis o erată autorităților competente și ne cerem scuze tuturor pentru această eroare.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.