EVENIMENTE

Troc Travel 2019

A doua ediție Troc Travel

Ieri, de ziua Sfinților Petru și Pavel, la Roaba de Cultura din Herăstrău a avut loc a doua ediție a târgului de amintiri din călătorii Troc Travel. Vremea a ținut cu noi și chiar dacă a fost cald, nu a fost atât de cald încât sa nu poți sta la iarba verde. O întâlnire amicala a celor pasionați de călătorii în cadrul căreia s-au făcut noi cunoștințe, s-a discutat despre destinații noi și vechi, s-au făcut schimburi de suveniruri, a avut loc o prezentare despre Cernobil si s-au acordat trei premii în cadrul unei tombole la care au participat toți cei prezenți.

De ce Troc Travel

Troc Travel a fost gândit ca o întâlnire în real life a celor pasionați de călătorii. O întâlnire fata în fata a celor care iubesc sa călătorească sau fac parte din industria de turism din Romania. O după amiaza relaxata, în natura, cu oameni frumoși ce au ținut sa participe la acest eveniment și cărora le mulțumim.

Conceptul Troc Travel, este destinat tuturor celor care sunt pasionați de călătorii. Nu este doar un târg de suveniruri ci o întâlnire unde iți poți întâlni și iți poți  face cunoștințe noi, cu aceleași dorințe ca și tine de a descoperi noi destinații sau de a povesti despre cele în care deja ați fost.

Am putea spune ca fost o ediție internațională deoarece am avut și doi invitați din Franța, Paul și Louise, care s-au bucurat de întâlnirea noastră și ne-au ținut companie pe tot parcursul evenimentului. Călători și nu turiști, abia sosiți din Transnistria, ne-au acordat un scurt interviu pe care îl puteți vedea mai jos.

A doua ediție Troc Travel a fost internațională. 😎 Am avut doi invitati din Franta. 🇫🇷 Paul in rosu si Louis prieteni de călătorii, abia sosiți din Transnistria au participat la eveniment. Au fost placut impresionati de ideea noastra si au zis se fac asemenea evenimente si la ei. La noi din pacate nu prea se socializeaza asa de mult , ar trebui dupa parerea noastra sa existe mai multe evenimente pentru cei pasionati de travel , pana la urma avem atat de multe amintiri pe care le postam pe site dar ne place sa ne intalnim si cu fanii nostri. Ne dorim sa vedem cat mai multe evenimente de genul acesta organizate si de colegii nostri. In filmul de mai jos aveti cateva cuvinte surprinse de la ei…🎤📽🎬📹

Publicată de Calatoria perfecta pe Duminică, 30 iunie 2019

Prezentarea despre Cernobil a atras atenția tuturor și amanunte neștiute despre aceasta destinație au fost prezentate de-a lungul a mai mult de 30 de minute de povesti. Cei prezenți au putut sa vadă și expoziția de fotografii unice aduse de acolo. Impresionant și înfiorător.

Despre Cernobîl la Troc Travel. Povesti despre un loc unde lumea s-a sfârșit…

Publicată de Dan Coscai pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

Evenimentul a avut punctul culminant la tombola organizata în cadrul Troc Travel. Mulțumim celor trei sponsori care au acordat premiile si felicitam câștigătorii. Un sejur în Poiana Brașov, o excursie în Romania și un voucher acordate de

Hotel Ruia Poiana Brasov

Scorilo Travel Vacante

Bistro Papaciu 

De asemenea mulțumim Roabei de Cultura, vechii noștri prieteni, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Ne vedem anul viitor la cea de-a treia ediție!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *