EVENIMENTE

VinVest 2015

Timisoara va fi capitala vinurilor in perioada 3-5 aprilie 2015

     De 12 ani, se povesteste despre vin in Timisoara la VinVest. Anul acesta calatoriaperfecta.ro devine partener media si va invitam sa va alaturati pentru o calatorie in lumea vinurilor alaturi de peste 300 specialiști din domeniul vitivinicol: producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate!

Vinvest 2015

    Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat Programul National de Sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018 iar acest subiect va fi unul central in discutiile de la eveniment, deoarece programul cuprinde normele metodologice privind condițiile de punere în aplicare a măsurii de restructurare/reconversie a plantațiilor viticole deci este unul de interes comun atat pentru producători cat și pentru distribuitorii de utilaje și viță de vie.

    Tot în acest an va fi sărbătorită și cea de-a 10-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 1-2 aprilie 2015. Organizat în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România – singura autoritate îndreptățită șă jurizeze concursuri naționale în domeniu. Pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistică a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită.

    “Timișoara poate fi numită pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VINVEST-ul. Acest lucru se datorează în întregime specialiștilor din domeniu și jurnaliștilor care au susținut evenimentul, precum și numărului mare de vizitatori care au achiziționat cu entuziasm produsele expozanților. Noi, în calitate de organizatori, declarăm deschisă sărbătoarea dedicată orașului care ne găzduiește și vă invităm la Timișoara cu ocazia Salonului Internațional de Vinuri.” (Lucia Pîrvu, expert degustător)

   Ca in fiecare an, va exista un premiu deosebit, un premiu constand in greutatea in vin a castigatorului, singura conditie fiind, valabilă la fiecare ediție: cumperi bilet la VINVEST!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *