DE STIUT!

Wizz Air anunta o ruta noua Bucuresti-Salonic

WIZZ AIR ANUNȚĂ O NOUĂ RUTĂ CE VA CONECTA BUCUREȘTI ȘI SALONIC

 

Compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, a anunțat astăzi o nouă rută din București către Salonic. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicatiei pentru mobil, începând cu 99 RON.  Incepând cu data de 30 octombrie 2023, pasagerii români din București și împrejurimi sunt așteptați să se îmbarce pe zborurile directe spre Salonic. Cu o istorie care datează din cele mai vechi timpuri și un rol important în Imperiul Bizantin, Salonic oferă tuturor vizitatorilor amestecul perfect de istorie, natură și cultură, pe tot parcursul anului.

Turiștii pot explora principalele teatre ale orașului, cum ar fi Teatrul Societății de Studii Macedonene, care găzduiește Teatrul Național, Teatrul Regal, Teatrele Pământului și Pădurii – ambele amfiteatre în aer liber ce oferă o priveliște minunată asupra orașului – și muzee captivante, precum Muzeul Arheologic din Salonic și Muzeul Culturii Bizantine. Iubitorii de natură vor găsi situri arheologice și grădini impresionante în Salonic.

Salonic nu este bogat doar în istorie și cultură, ci se mândrește și cu plaje minunate de-a lungul coastei sale, făcându-l destinația perfectă pentru o vacanță completă. Plajele orașului oferă ape cristaline și țărmuri nisipoase, oferind o evadare din viața urbană. Indiferent dacă preferați să faceți plajă, să înotați sau să vă bucurați de sporturi nautice, plajele din Salonic au câte ceva pentru toată lumea.

Orașul este, de asemenea, renumit pentru principalele sale străzi comerciale, pline de viață. Strada Tsimiski, Mitropoleos și bulevardul Proxenou Koromila sunt cele mai faimoase străzi comerciale ale orașului. Acesta este cunoscut de mult timp în Grecia pentru cultura sa vibrantă, având cele mai multe cafenele și baruri pe cap de locuitor din orice oraș european sau una dintre cele mai bune vieți de noapte și cel mai bun divertisment din țară.

Salonic oferă amestecul ideal de activități care permit vizitatorilor să-i descopere cultura și să se relaxeze pe plajă, pentru o vacanță de neuitat.

RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA
București – SalonicSezonul de iarnă 2023: luni, vineri

 

Sezonul de vară 2024: marți, joi, sâmbătă

30 octombrie 2023RON 99 / EUR 19.99

 

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem extrem de încântați să adăugăm Salonic pe lista destinațiilor din București. Căutăm continuu să ne extindem rețeaua de rute din România și să oferim destinații diversificate în Europa și nu numai, la cele mai mici tarife. Introducerea acestei noi conexiuni de zbor este o dovadă a investiției și expansiunii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm călătorii din București și nu numai la bordul aeronavelor noastre sustenabile către Salonic.”  Nu stati pe ganduri, merita o fuga pana  in Salonic, un oras care ofera turistilor diverse atractii. Noi o sa tragem o fuga in octombrie ca sa va povestim ce este nou pe acolo. Am fost prima data acum 9 ani si nu am avut timp sa explorez orasul, am stat doar cateva ore. Salonic este unul dintre cele mai frumoase orase din Grecia de unde puteti ajunge foarte usor si in alte locuri celebre din Grecia care sunt la doar 1 ora sau 2 distanta. Eu am fost atunci si in Paralia Katerini. Fiecare loc din Grecia are un farmec aparte si merita vizitat.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.