EVENIMENTE

Whisky Fest- eveniment dedicat iubitorilor de whisky

Whisky Fest- prima editie la Sala de Marmura

Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 10 – 12 noiembrie 2016, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor – whisky-ul.

Whisky Fest
este un eveniment premium ce se va desfasura in spatiul elegant oferit de Sala de Marmura a Casei Presei si se adreseaza tuturor celor care apreciaza calitatile unui whisky adevarat, mai presus de alcool, si doresc sa deguste atat o bautura fina, cat si povestea din spatele acesteia. Nu degeaba whisky-ul a fost bautura favorita pentru o seama de figuri istorice ca Frank Sinatra, Mark Twain, Sir Winston Churcill, William Faulkner sauGeorge Bernard Shaw.

Vizitatorii festivalului vor afla de la expertii in domeniu cum un distilat de cereale ajunge de la alcool la o bautura senzationala, care este influenta lemnului de butoi in definirea gustului, de ce trebuie sa asteptam cateva zeci de ani pentru a ne delecta cu o bautura nobila sau care este diferenta dintre single malt, blend sau vatted malt.

Festivalul va aduce intr-un singur loc peste 100 de etichete de whisky, intr-o mare diversitate de arome si gusturi, de la sortimentele cele mai populare pana la raritati cu o vechime mare, unele in premiera absoluta in Romania.

whisky-fest-primul-festival-din-romania-dedicat-iubitorilor-de-bauturi-fine-si-cu-traditie-1474041078119-resize

In cadrul evenimentului, pasionatii de whisky se vor putea delecta cu degustarea diverselor sortimente oferite de cele cateva zeci de branduri ce vor participa la festival. Lista completa a participantilor va fi anuntata in cel mai scurt timp.

Whisky Fest este un eveniment organizat de entuziasti ai acestei bauturi, care inteleg si apreciaza traditia de peste 500 de ani din spatele licorii originare din Scotia, denumita initial sugestiv aqua vitae.

The Whisky Club, organizatorul evenimentului impreuna cu LivePro si Mixtopia.ro, reprezinta cea mai importanta si activa comunitate de iubitori de whisky din Romania. Clubul a fost infiintat in 2013 de cativa oameni pasionati care doreau sa isi impartaseasca impresiile despre vasta lume a whisky-ului, fie ca e vorba de single malt, vatted malt, blend, whiskey Irlandez, bourbon sau whisky japonez. De la infiintare, The Whisky Club a organizat peste 30 de degustari a peste 90 de whisky-uri diferite, la care au participat nu mai putin de 900 de persoane.

In mod firesc, a sosit momentul ca pasiunea sa fie dusa la urmatorul nivel, si astfel s-a nascut Whisky Fest – un eveniment de trei zile ce va cuprinde degustari, povesti nespune din lumea whisky-ului, invitati de marca din domeniu, dar si muzica buna si bucate alese.

Pretul unui bilet pentru prima vizita la eveniment este de 39 de lei / zi, indiferent de ziua participarii si va include si un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii il vor primi cadou pentru a degusta bauturile din cadrul festivalului. Pentru oricare a doua vizita, accesul va costa doar 20 de lei.Abonamentele vor avea pretul de 70 de lei.

Biletele de 39 lei si abonamentele se pot cumpara din Reteaua IaBilet.ro si in fiecare zi de eveniment la intrare, intr-un numar limitat.

Biletele de 20 de lei se vor gasi doar la intrate si vor putea fi eliberate doar prin prezentarea biletului din ziua anterioara, pe care recomandam doritorilor sa il pastreze.

web-istock-58489518-large

Whisky Fest 2016 este un eveniment organizat de The Whisky Club, Live Pro si Mixtopia.ro. Un eveniment de la care nu ai cum sa lipsesti, fie ca iti place whiskyul sau nu , macar trebuie sa ajungi sa gusti din cele mai bune tipuri din toata lumea, o provocare de la care echipa noastra de la calatoriaperfecta nu poate lipsi. Vom reveni cu amanunte pentru cei interesati, de la fata locului, cupoze, cu impresii pe bune despre acest frumos eveniment.

Eveniment exclusiv 18+, tinuta recomandata fiind smart casual.

Facebook: facebook.com/WhiskyFestRomania

Eveniment recomandat de Vice.com

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *