WIZZ AIR ARE OPT NOI RUTE DIN BUCUREȘTI

WIZZ AIR ANUNȚĂ OPT NOI RUTE DIN BUCUREȘTI 

In plina perioada in care cursele aeriene se anuleaza de la o zi la alta, soerand si crezand cu tarie in timpuri mai bune, Wizz Air, anunță opt noi rute de la București catre:

  • Cagliari (Sardinia / Italia),
  • Copenhaga,
  • Bergen (Norvegia),
  • Hamburg,
  • Karlsruhe / Baden-Baden,
  • Memmingen (Germania),
  • Santorini și Mykonos (Grecia)

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 RON**.

wizz-air

În timp ce poate cea mai interesantă destinație anunțată pare a fi Cagliari, în însorita Sardinie, Bergen este o comoară ascunsă, fiind al doilea oraș ca mărime din Norvegia și, de asemenea, cel mai mare port al țării. Orașul este cunoscut sub numele de Poarta către Fiordurile Norvegiei și oraș parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, precum și oraș UNESCO al gastronomiei.

Copenhaga este o altă destinație scandinavă foarte populară, acum accesibilă datorită tarifelor mici ale WIZZ, în timp ce cele trei noi rute către Hamburg, Karlsruhe și Memmingen vor consolida și mai mult conexiunile dintre București și Germania.

Cagliari este a 11-a destinație oferită de Wizz Air din București în Italia și a 2-a în Sardinia, în afară de Alghero.

Bergen este a doua destinație din Norvegia, după Oslo, de care românii se vor putea bucura prin intermediul Wizz Air, în timp ce Copenhaga este al doilea oraș din Danemarca, după Billund, care oferă oportunități de călătorie în rețeaua în continuă creștere a Wizz Air din București.

Împreună cu cele trei noi rute către Germania, Wizz Air oferă acum șase servicii din capitala României către această țară. La scurt timp după anunțarea rutei către Heraklion, alte două destinații din Grecia, se adaugă la rețeaua Wizz Air din București: Santorini și Mykonos. Ambele, cu o istorie bogată și cu locuri excepționale de vizitat, sunt perfecte pentru o vacanță relaxantă la mare unde vă puteți bucura de preparatele autentice din bucătăria locală.

Împreună cu aceste opt servicii noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de țări din București.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.