Vila Tisa din Ocnele Mari

Vila Tisa din Ocnele Mari

  • Știați ca salina de la Ocnele Mari este cea mai mare din tara? Cu peste 20.000 m2 si 13 km de galerii, salina este considerata ca fiind cea mai mare salina de sare din Romania!
  • Știați ca Ocnele Mari este una dintre cele mai vechi așezări din Romania? In aceasta zona au fost găsite urme arheologice datând încă din epoca neolitica.
  • Știați ca in Ocnele Mari exista un strand denumit “Ștrandul fără fund” cu apa sărata, poziționat pe gura unei foste mine de sare al cărei fund se pierde la peste 80 de metri

Salina Ocnele Mari, se afla in localitatea Ocnele Mari, situata in județul Vâlcea, in partea central-sudica a României, in zona Subcarpaților Vâlcei. Distanta de la Salina Ocnele Mari la Râmnicu Vâlcea este de 12 km si este o destinatie iubita atat de tineri cat si de cei mai in varsta.

In aceasta zona a României, plina de bogații si frumuseți naturale se afla si Vila Tisa, cotata la 4*, poziționată in apropierea salinei Ocnele Mari. Zona este vizitată in special pentru potențialul sau balnear oferit de salina si de apa sărata din strand iar poziționarea vilei asigura accesul facil ( câteva minute de mers pe jos ) la salina iar ștrandul este accesibil la fel de ușor, fiind situat la ceva mai mult de 1km distanta.   In plus, imprejurarile si facilitatile de la locatie fac dintr-un sejur aici unul reusit. 

Vila Tisa, oferă oaspeților săi o multitudine de facilitați pe lângă camerele elegante si confortabile. Cele 10 camere duble si cele doua apartamente sunt suficiente pentru un număr de 28 de oaspeți si toate sunt utilate in așa fel încât sa asigure confortul si relaxarea celor care sunt cazați. Mobilate elegant, dotate cu televizoare in fiecare camera si amenajate in culori calde, ofera spatiul necesar relaxarii turistilor. Vila Tisa asigura demipensiune pentru cei care își doresc acest lucru dar totodată, fiecare camera este dotata cu o  bucătărie modernă, complet utilată din care nu lipsesc:

  • frigiderul
  • plită electrică
  • hota
  • chiuvetă
  • veselă și tacâmuri
  • ustensile de bucătărie

De asemenea, camerele au atât încălzire centrala cat si aer condiționat.

Vila Tisa oferă însă celor care doresc demipensiune, micul dejun si cina in restaurantul sau din cadrul locației care are 40 de locuri in interior și o terasă acoperită cu 16 locuri. O gama larga de preparate își așteaptă pofticioșii si cu siguranța o zi începe bine cu un mic dejun bogat si aceeași zi se termina cu succes la o cina liniștită.

restaurant vila tisa

Zona de wellness din cadrul vilei, este la dispoziția turiștilor si sauna finlandeza cu abur sau jacuzzi-ul suficient de încăpător pentru 6 persoane sunt locurile iubite înainte de siesta sau plaja de pe șezlongurile din curte. Iar un masaj completeaza ziua perfect in cazul in care va doriti.

Terasa vilei, grătarul pus la dispoziție, locul de joaca pentru copii, serviciile oferite de gazde, parcarea gratuita, wi-fi-ul gratuit fac din sejurul petrecut aici unul agreabil atât pentru perechile de tineri cat si pentru familiile cu copii.

Chiar daca Ocnele Mari este recunoscuta in principal pentru potențialul balnear, nu e nevoie sa va rezumați doar la acesta si zona va oferă si alte obiective turistice interesante. Astfel ca puteți face mici excursii, poate cu bicicletele puse la dispoziție de gazde, in care sa vizitați poate Fagul Miului – in scorbura căruia haiducul Miu se adăpostea când era căutat de potera; Rapa evantai – o rezervație naturală morfogeologică de 15 hectare, care se remarcă printr-o pantă abruptă alcătuită din 100 m de tuf vulcanic si unde se găsește singura planta carnivora din Romania – roua cerului; sau Biserica Adormirea Maicii Domnului  – construită în secolul al XVI-lea de către Radu de la Afumați, legenda spunând că într-unul din pereții bisericii ar fi zidită o icoană a Maicii Domnului.

vila-tisa-ocnele-mari

Vila Tisa din Ocnele Mari este o opțiune sigura si confortabila pentru un sejur in zona aceasta superba a României.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.