ROMANIA

Turism ecvestru in Romania

O nisa speciala  in turism – Turismul ecvestru

    Sunt multe discutii in ultimul timp, despre turismul de nisa si despre incomnig  in turismul din Romania. Ne dorim turisti care sa vina sa viziteze Romania si ne dorim sa le oferim lucruri speciale. Un astfel de lucru este ceea ce ofera Florina Nicolescu – organizator evenimente ecvestre si manager in activitatea de turism ecvestru.

florina

Florina in acest moment  organizeaza excursii calare pentru straini dar si pentru romanii din tara si evenimente ecvestre pentru cei mici. Cei pasionati de cai sunt asteptati cu nerabdare. Ininte de a va da amanunte despre activitatea aceasta de turism ecvestru haideti sa vedem cateva lucruri despre Florina pentru a intelege dragostea si pasiunea acesteia pentru cai.

    Prima data am incalecat la varsta de 7-8 ani, nu mai stiu exact dar undeva pe acolo. Inca de atunci de la primul contact cu calul mi-am dat seama ca este ceea ce mi-am dorit eu mereu. Le-am spus alor mei ca vreau sa ma apuc de echitatie si asa s-a intamplat, numai ca fiind foarte ocupata cu scoala nu prea aveam timp de antrenamente intense cum ar fi fost normal. Anii au trecut si pot spune ca am imbinat echitatia de performanta cu scoala. Dupa liceu am intrat la Facultatea de Geografie si Geografia Turismului unde am inceput sa merg in cat mai multe practici prin tara. Am avut ocazia sa vad locuri minunate. Dupa ce am terminat facultatea m-am gandit ce pot face eu. Si uite asa mi-a venit idea sa dezvolt si mai mult turismul ecvestru ca fiind parte importanta din turismul de incoming. Mi-am dat seama ca Romania are nevoie de schimbari vizibile pentru a atrage turisti straini. In ultimii ani s-au tot construit pensiuni unde turisti au ocazia de a se plimba calare prin imprejurimi. Si uite asa de 3 ani lucrez in acest domeniu.

O gasesti pe Equestrian Adventures sau poti sa-i dai un like aici.

Frumos. Pasiune transformata in munca. Cum era reclama aceea? Munca ta hobby-ul tau. Se potriveste perfect.

Haideti sa vedeti prima data cateva imagini…imagini de care sa va indragostiti.

[Best_Wordpress_Gallery id=”85″ gal_title=”turism ecvestru”]

    Daca esti adult sau daca esti copil si iubesti caii, turismul ecvestru, echitatia sunt cele mai frumoase clipe ce se pot petrece in natura. A calari, a petrece timp alaturi de un cal necesita obligatoriu sptiu, aer liber, aer curat. Florina iti poate oferi o aventura de trei zile sau o zi alaturi de cai. Nu ramane decat sa incerci acum ca primavara o sa isi intre in drepturi…

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *