Test Covid la Psihomed

La clinica Psihomed poți sa faci test PCR si sa ai rezultatul in 12 h in romana si engleza

Astazi am facut pentru prima oara un test PCR pentru urmatoarea mea calatorie. Pana acum am calatorit prin Europa doar cu dovada vaccinului si a fost suficient, dar, din pacate, in America este nevoie si de test PCR facut cu maxim 72h inainte.

test covid psihomed

Din ce am inteles este in regula si cel antigen doar ca acesta are valabilitate mai mica. Am cautat o clinica serioasa, cu recenzii bune, am auzit tot felul de povesti despre recoltare care m-au speriat. Cu batul bagat adanc in nas sau in adancul gurii. Acum, dupa ce am facut testul pot sa spun ca este chiar usor, o jena normala, ca la un exudat, daca ati mai facut. Dureaza cateva secunde si gata testul. Mi-a placut foarte mult ca rezultatul il poti avea chiar in aceeasi zi pana in ora 23.00 si costa 200 ron, este un fel de test in regim de urgenta. Plus ca au program si sambata si duminica de la ora 8 la ora 13. Cei de la Psihomed au punct de recoltare pe Soseaua Pantelimon nr 16 care este deschis din luna martie si au mai deschis de curand un nou punct de recoltare pe Calea Victoriei nr 166 langa hotel Golden Tulip. Am facut si un  test de anticorpi ca sa vad cati mai mi-au ramas de la vaccin. Personalul a fost foarte amabil si atent ca sa nu simt foarte tare disconfortul de la betisoare. Aici puteti sa va faceti si set de analize, pentru mai multe detalii si preturi intrati aici.

test covid psihomed

Din pacate valul 4 de Covid este aici si va trebui sa fim atenti cu masurile de precautie in perioada urmatoare chiar daca suntem vaccinati si mai ales daca trebuie sa calatorim des. Cred ca este o masura buna de precauti , asa chiar daca ai vaccinul facut si poti sa fii purtator de microb, cu testul este sigur ca poti sa calatoresti linistit mai ales ca zborul este foarte lung. Sanatatea nu are pret si chiar cred ca este un rau necesar acest test.

Clinica Psihomed este de incredere fiind de 18 ani pe piata si oferind diverse servicii. 

Fișa medicală obținere/preschimbare permis de conducere:

– 120 lei pentru categoria B (150 RON pentru persoanele peste 50 de ani)

– 150 lei pentru categoriile superioare

    • Fișa medicală obținere/reînnoire permis de armă: 120 lei
    • Aviz medical pentru persoanele cu funcții în Siguranța Transporturilor: 200 lei
    • Fișa medicală medicina muncii (angajare sau control periodic): 30-100 ron, în funcție de postul de muncă

* Pentru efectuarea fiselor medicale, este necesara prezentarea unei adeverinte de boli cronice de la medicul de familie

  • Avize psihologice:– obținere/reînnoire permis de conducere: 50 lei– obținere/reînnoire permis de arma: 80 lei– Siguranța Transporturilor: 50 lei
  • Consultație medicină internă: 100 lei
  • Consultație psihiatrie: 100 lei

Au clinici si in orasele Bacau, Buzau, Brasov,Braila, Focsani, Galati, Iasi, Botosani, Suceava, Fagaras, Sibiu si Tulcea. Pentru informatii privind serviciile , tipul de analize din fiecare clinica din orasele enumerate mai sus sunati la numarul de telefon 0723121782 sau 0234702732.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.