Terminator 2019

Ultimul Terminator!  …cred! …sper!

Odata cu Terminator Dark Fate pare ca ne despartim de inca un personaj legendar din cinematografie, dupa ce Rambo tocmai si-a luat ramas bun de la noi cu vreo luna in urma. Si nu stiu de ce, au ales ambii sa isi lege ultima aparitie de Mexic. Faza aia cu trendul de astazi…in fine. Daca Rambo a facut-o elegant, Terminator lasa insa loc de discutii. Terminatorul din 2019 este muuuult sub cel din 1991!!

Un fel de pomul laudat, Terminator Dark Fate, aduce in scena o actiune extrem de intortocheata pentru simplitatea ce caracterizeaza seria. Bine vs rau dar in doua planuri ale unui viitor ce se intersecteaza in prezentul nostru. Nu prea ati inteles, este? De aceea va sfatuiesc sa fiti extreeeem de atenti la ce se discuta la inceputul filmului. Pentru ca altfel totul devine o varza din care nu intelegi decat ca robotul din partea asta este cel mai greu de ucis. Cu toate ca are si el limitele lui!

Sinopsis Terminator Dark Fate

Asa…in doua propozitii…

 Sarah Conner lupta pentru ultima data cu viitorul, alaturi de vechiul inamic/prieten Terminator si inca doua personaje aliate. Actiune previzibila ca in fiecare parte din serie si totusi interesanta.

Linda Hamilton este imbatranita artificial prea mult, Arnold nu poate fi intinerit prea mult nici macar artificial iar columbianca Natalia Reyes probabil a crezut ca prinde rolul vietii dar s-a inselat. Singura care merge ca rol si ca interpretare este Mackenzie Davis, relativ credibila in rolul de supersoldat din viitor.  Ma asteptam la mai mult de la Tim Miller dupa Deadpool dar nu a depasit o limita si nici macar umorul nu egaleaza ce a facut inainte.

Una peste alta, ultima parte din Terminator pune punct seriei dar pare facut in graba, cu o actiune subtire, explicatii care nu prea se sustin iar efectele speciale din 2019 rivalizeaza cu cele din 1991.  Amestecul de viitor, lupte aeriene, subacvatice absolut ireale si un robot V9 ( parca ) ce este indestructibil dar nu e si inca alte multe lucruri te bulverseaza intr-un mod negativ.

Este un film pentru fanii inraiti, adolescentii +14 si pentru cei care sunt nostalgici si vor sa-l vada pe Arnold pentru ultima data ca robot. Din 1 noiembrie intra in cinematografe.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?