TARGURI SI EXPOZITII

Târgul de Turism Touristica – Cluj Napoca

Stim ca stiti ca puteti merge in vacante si cu bani putini!  Va invitam sa cumparati vacanta de la targul de turism Touristica!

În perioada 20-22 martie 2015 va avea loc cea de-a 12-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

   Pentru ca este inca devreme, te invităm să să îţi achiziţionezi sejururi de vară, exotice, luna de miere la cele mai profitabile preţuri, cu reduceri de până la 35%. Poti profita de  oferta agenţiilor pentru ca reducerile pot depăşi şi 35% la rezervările pe loc.  Evenimentul este dedicat şi operatorilor în turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteţi aşteptaţi pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut. Touristica - Cluj Napoca
De ce să participi la târguri de turism?  Iată câteva avantaje:  În primul rând pentru că găseşti în acelaşi loc o gamă largă de oferte.  În al doilea rând pentru că există discounturi generoase oferite de către expozanţi pe perioada târgului.  În al treilea rând agenţiile îţi oferă posibilitate de a-ţi cumpăra vacanţa din timp şi în regim de early booking.  În al patrulea rând poţi participa la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunosti mai bine diferite aspecte ale unor destinaţii.  V-am convins? Nu ratati ocazia de a va asigura o vacanta de neuitat pentru anul 2015!

Program de vizitare 10:00 – 22:00

Intrarea libera

Organizator: Libero Events Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay, Software Architecture Day etc.

Contact: office@liberoevents.ro, tel: 0364 110 371 sau 0747 425 160.

Mai multe detalii: http://touristica.ro/

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *