Pelerinajul Copiilor

Pelerinajul Copiilor – în săptămâna luminată, împărtășiți copiii la Ierusalim!

Ca sa inchidem seria de articole dedicate pelerinajelor, azi va prezint un concept nou.

         Viadora Călătorii, lansează în perioada 14-20 aprilie 2015, primul pelerinaj la Ierusalim adresat copiilor. Pentru prima data în România, elevii cu vârste între 7-16 ani pot merge într-un pelerinaj special organizat pentru ei, în care nu vor fi singuri printre adulți, ci vor călători alături de alți copii, însoțiți de părinti sau bunici. Istorie, religie și tradiție într-o călătorie spirituală de o frumusețe indescriptibilă, care poate schimba viața familiei voastre. Înscrieri până pe 20 februarie. 

Poster Pelerinajul Copiilor

      O călătorie cât o Academie: în vacanța de primavară, copiii sunt chemați la cea mai înaltă școală din câte există pe pământ, la Școala Duhului Sfant! Pe langa obiectivele religioase din cadrul oricarui pelerinaj în Țara Sfântă, tinerii călători vor avea propriile atracții de vizitat care îi vor ajuta să pătrundă mai ușor în tainele Vechiului și Noului Testament. Peste 3,5 milioane de turiști străini vizitează anual Ierusalimul, potrivit estimărilor oficiale.  Cele șapte zile de pelerinaj vor include Muzeul copiilor din Holon, cu expoziții faimoase în întreaga lume, precum “Invitation to Silence” sau “Dialogue in the Dark”, Nazaret Village – satul copilariei Mântuitorului Iisus, Tzippori – capitala romană a Galileii, o experiență fascinantă, unde vor învăța să practice meseriile Noului Testament, Liftul Timpului, cina și cazarea într-un cort de beduini, Orașul nabatienilor, peșteri din vremurile biblice, safari pe cămile și Muzeul Mini Israel. Special pentru micuții pelerini, ghizii vor organiza activități specifice vârstei, astfel încât să își îmbogățească cunoștințele biblice, cultura generală, dragostea de Sfintele Locuri și credința în Dumnezeu într-un mod inedit. Obiectivele religioase ale Pelerinajului Copiilor cuprind, printre altele, Galileea, Muntele Tabor, locul Schimbării la Față a Mântuitorului Nazaret, cu Biserica Sfantului Arhanghel Gavriil, cu Izvorul Maicii Domnului din Nazaret, Gradina Ghetsimani, cel mai iubit loc de rugăciune al Mantuitorului; Mormântul Maicii Domnului, biserica semi-îngropată ridicată de cruciați în secolul al XI-lea; Via Dolorosa, cu popasuri la cele mai importante opriri din cele 14 ale Mântuitorului Iisus de pe Drumul Crucii; Mormântul Sfant, Golgota, Piatra Mirungerii sau Biserica Ortodoxa a Învierii.

“Singurul lucru pe care îl cumperi și care te face, într-adevar, mai bogat, este călătoria. Am simțit asta cu adevărat după ce ne-am intors cu cei doi copii din Țara Sfântă!” – Dan, 40 de ani, București.

“Recomand tuturor părinților să facă efortul de a investi în pelerinajul copiilor! Nu are grad de comparație în ceea ce privește structura și activitățile de pe teren. Viadora, mulțumim.”-  Minodora, 38 de ani, București.

 Tarifele pornesc de la 765 EUR pentru copii și ajung până la 965 EUR pentru adulți, în funcție de condițiile de cazare alese.

In drumul de intoarcere de la Manastirea Hozeva La Hozeva, in fata pesterii Sfantului Ilie La poalele Muntelui Sinai, dupa un rasarit pentru care se urca sustinut ...

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?