TARGURI SI EXPOZITII

Târgul de Turism al Olteniei

Prima ediție a Târgului de Turism al Olteniei TTO  se va desfășura în perioada 18 – 20 martie 2016 la Centrul Multifunctional Craiova.

Oltenia are in sfarsit un targ de turism! O sa fim prezenti si noi.

    Targul de Turism al Olteniei

   Organizatorii vor sa reuneasca la Craiova toti marii operatorii din turism din Regiunea Olteniei si nu numai. Se doreste promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din acesta regiune a Romaniei, organizarea de conferinte si dezbateri cu subiecte ce tin de dezvoltarea turismului regional. Expozantii prezenti vor promova: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor prezente la Targ nu lipsesc asigurarile medicale si de calatorie, organizarile de evenimete private si corporate, precum si accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

AFIS TTO

Nici un targ de turism din tara, exceptand cel de la Romexpo, nu a fost atat de  intens mediatizat ca acesta. Interesul este foarte mare, iar cei ce vor expune vor putea sa valorifice la maxim momentul. Se estimeaza un numar foarte mare de vizitatori atat din orasul Craiova, cat si din toata regiunea Olteniei

Participanti vor fi:

 • • Agentii de turism si touroperatori
  • Asociatii de turism
  • Hoteluri si Restaurante
  • Companii de transport auto
  • Companii aeriene
  • Companii de transport feroviar
  • Companii rent-a-car
  • Sisteme de rezervari
  • Organizatii nationale si judetene de turism
  • Centre de evenimente si aventura
  • Companii Asigurari
  • Servicii financiare
  • Unitati medicale
  • Teatre si Muzee

    Targul de Turism al Olteniei este organizat de catre PS Multiservices in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova, Consiliile Judetene Dolj, Valcea, Gorj si Camera de Comert si Industrie Dolj. Companiile prezente la Targ vor delecta vizitatorii cu tombole, premii,vouchere si oferte early booking. De asemenea, in perioada Targului se aplica reduceri considerabile pentru cei care isi rezerva vacanta, pe loc.
Nu vor lipsi prezentari de destinatii si locatii noi deschise, degustari specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sa trezeasca interesul pentru anumite destinatii.

   Cei care isi vor prezenta ofertele sunt: agentiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurari medicale si de calatorie, organizatiile nationale si judetene de turism, centrele de aventura si agrement, organizatorii de evenimente private si corporate, banci si institutii financiare,muzee, teatre. In cadrul Targului va exista si o bursa a locurilor de munca dedicata industriei turismului, dar si o gala de excelenta ce va premia cele mai performante si eficiente proiecte, initiative si rezultate din industria turismului din Oltenia

Obiectivele propuse sunt:
– Promovarea Targului de Turism al Olteniei ca un eveniment de referinta in domeniu, atat pentru regiunea Olteniei,cat si pentru regiunile invecinate din Bulgaria si Serbia;
– Promovarea turismului autohton pe plan international;
– Atragerea cu o multitudine de oferte speciale, promotii, tombole a unui număr cat mai mare de persoane care intentioneaza sa isi planifice sau sa isi achizitioneze vacanta;
– Atragerea unui numar cat mai pare de expozanti din domeniul turismului si domenii conexe acestei industrii;
– Crearea de locuri de munca in industria turismului;
– Strangerea de fonduri pentru utilarea maternitatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Atractia turistica a Targului:

    Targul de Turism al Olteniei, in colaborare cu Primaria Craiovei, va prezenta, in incinta Targului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale Targului si va fi promovat intens inainte si pe toata durata Targului, avand ca si rezultanta cresterea semnificativa a numarului de vizitatori. 

  Este vorba despre un Pod al Indragostitilor, urmand exemplul unor constructii similare din marile orase: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Venetia. Acest obiectiv, prin ineditul sau, va aduce un numar mare  de vizitatori la Targ, in mod special, din randul tinerilor. Expozantii sunt pregatiti sa valorifice acest moment cu oferte speciale de vacante pentru tinerii indragostiti si pentru luna de miere.

Pentru comunitate
O parte din castigurile Targului vor fi donate pentru utilarea maternitatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.
In cadrul Targului va exista o bursa a locurilor de munca pentru cei care isi doresc un loc de munca in industria turismului.
Organizatorii Targului vor acorda pe o perioada de 3 ani o Bursa de Merit pentru un student pasionat din cadrul Facultatii de Geografie Craiova.

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe: www.targdeturismoltenia.ro

Pagina de  facebook : Targul de Turism al Olteniei

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *