Târgul de Turism Touristica

Se dă startul vacanţelor de iarnă la Târgul de Turism Touristica!

În perioada 21-23 noiembrie 2014 va avea loc cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

Vino să îţi achiziţionezi vacanţa de Revelion, munte, ski, exotice la cele mai bune preţuri cu reduceri de până la 35%. În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi şi 35% la rezervările pe loc.  Evenimentul este dedicat şi operatorilor în turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteţi aşteptaţi pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut.

TOURISTICA 11 (P)De ce să participi la târguri de turism?  Iată câteva avantaje:

        În primul rând pentru că găseşti în acelaşi loc o gamă largă de oferte.  În al doilea rând pentru că există discounturi generoase oferite de către expozanţi pe perioada târgului.  În al treilea rând agenţiile îţi oferă posibilitate de a-ţi cumpăra vacanţa din timp şi în regim de early booking.  În al patrulea rând poţi participa la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunoţti mai bine diferite aspecte ale unor destinaţii.  Acestea sunt doar câteva aspecte, dacă aţi beneficiat şi de alte avantaje, ne puteţi transmite şi nouă.  Dacă deja visezi la vacanţa de vară din 2015, vino şi vezi ofertele super-earlybooking!

       Organizator: Libero Events.

        Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Mai multe detalii: http://touristica.ro/

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?