Targul de Turism al Romaniei – oferte

targul de turism al RomanieiIntre 13 si 16 noiembrie la ROMEXPO are loc cel mai important eveniment dedicat iubitorilor de calatorii – Targul de Turism al Romaniei. Patru zile pline de oferte, destinatii inedite si noutati va asteapta la ROMEXPO.

Va invitam sa vizitati:

JUDETUL ARAD – Prezentarea principalelor circuite turistice din Judetul Arad

Ajunsi in Arad, orasul resedinta de judet, va veti Intreba: ce am putea vizita? Pentru o zi sau doua va recomandam o vizita in Podgoria Minis-Maderat, situata la numai 15 km de municipiu, un circuit al cetatilor sau un circuit religios.

In Podgoria Minis – Maderat se pot degusta vinurile aradene rosii si albe, vizita obiective turistice de o certa valoare, unice, care se incadreaza in peisajul ce imbina in mod armonios civilizatia cu arhaicul, constituind un model inedit al dezvoltarii durabile in spatiul rural european. Importanta acestei vechi indeletniciri este subliniata anual de Sarbatoarea Vinului, eveniment de factura folclorica dedicat oamenilor locului. Din toate localitatile podgoriei pornesc trasee turistice montane, ce urca in creasta principala a Muntilor Zarand, oferind drumetiilor peisaje unice in arhitectura carpatica. Porniti astfel, pe Drumul Vinului din Podgoria Minis-Maderat.

In cadrul circuitului cetatilor se pot vizita urmatoarele obiective turistice: Cetatea Aradului, Cetatea de la Soimos, Cetatea de la Siria, Cetatea Ineului si Cetatea de la Dezna, acestea fiind cele mai reprezentative pentru judetul Arad.

In judetul Arad veti intalni o seama de ctitorii bisericesti si monastice, reprezentative pentru credinciosii aradeni, ce se pot vizita in cadrul circuitului religios. Dintre acestea amintim: Catedrala Ortodoxa Romana Noua „Sfanta Treime” Arad, Catedrala Romano – Catolica „Sfantul Anton de Padova” Arad, Biserica Evanghelica Lutherana (Biserica Rosie) Arad, Manastirea „Sfantul Simeon Stalpnicul” Gai – Arad, Ansamblul Manastirii „Adormirea Maicii Domnului” Bodrogul Nou, Manastirea Feredeu, Biserica „Sfanta Treime” Vinga, Biserica „Maria Radna” Lipova si bisericile din lemn de la Julita si Troas.

In afara acestor trei circuite prezentate, in judetul Arad, se mai pot vizita si alte obiective turistice, amintite in materialele de promovare ale Centrului National de Informare si Promovare Turistica al judetului Arad.

Va asteptam la Targul de Turism al Romaniei!

Program de vizitare:
13-15 noiembrie 2014: intre 10.00-18.00
16 noiembrie 2014: intre 10.00-16.00

Achizitionati acum biletul online!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.targuldeturism.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?